Šta je novo?

Eset firewall

• Začetnik teme Začetnik teme gileip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gileip

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
660
Eset firewall mi pravi probleme u lokalnoj mreži. Imam 1 desktop i 2 laptopa i ruter Siemens SpeedStream 6515 i na desktopu i jednom laptopu Win7 x64, a drugom Win 7 x86, i na svakom Eset Smart Security 4.0.424. Jednostavno kad je firewall uključen nema mreže, a kad se isključi sve funkcioniše OK. Ima li neko rešenje? Stavljao sam na trusted zone sve adrese računara, ali opet isto!? Isključio sam firewall i uključio od Win 7 i sada sve radi, ali me intersuje u čemu je problem kod Eseta i da li negde grešim? Hvala na odgovoru.

Sve probao, ali ništa!?

Probaću da stavim noviju verziju. Probao samsa Win XP i isti taj Eset (ista verzija,doduše 32-bitna) ne pravi uopšte probleme u lokalnoj mreži!?

I sa novom verzijom isto. Izgleda da postoji neki problem, samo ja ili ne znam da ga rešim ili ne može da se reši. Uglavnom isključio sam definitivno Eset firewall i radi mi samo od Win 7 default i sve je Ok što se toga tiče.

Sve je na on, samo je na off - turn off password protected sharing.

Ta verzija je imala problem, stavi poslednju: Eset Smart Security 4.0.467.0 i trebalo bi da radi.
Ili probaj ovako kao na slici.
Pozz

Prilozi

• 3.webp
    3.webp
    49.2 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
Poslednja zvanična 64-bitna verzija je 4.0.437.0, instalirao sam je i čekirao sve kao na slici i opet ništa.

Šta prepoučuješ?

Nazad
Vrh Dno