Šta je novo?

Escape From Paradise City

srdjan011

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2005
Poena
320
Moja oprema  
Miš & tastatura
Logi Mx Master 3 & Mx Keys for Mac
Ostale periferije
Tesla M3 2024 RWD
Laptop
16” M1 Max, 64GB, 4TB
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro 512GB
Pametni uređaji
Apple Watch 7 Series 41mm
Pristup internetu
  1. Optički internet

Prilozi

• 259059_full.jpg
    259059_full.jpg
    392.7 KB · Pregleda: 117
  • 259053_full.jpg
    259053_full.jpg
    491.7 KB · Pregleda: 171
  • 255234_full.jpg
    255234_full.jpg
    144.1 KB · Pregleda: 150
Poslednja izmena:
Smor,subjektivno mishljenje... Igra ima ok grafiku...nije zahtewna,al mi lepo izgleda.... RPG igra... (Ne volim rpg) recimo owako, GTA sa RPG kretanjem,pomocju misha...i elementima kao shto su upgrade skills,armor-i koji mogu da se nose ako ste na tom i tom levelu... bla bla,trucj trucj...nije mnogo welika pa probajte...meni je ******...

Da li neko ima multiplayer code za ovu igru i da li moze da mi prosledi na pm, zaboravili da je ubace u package u kome sam dobio igru?

U screenfunu kazu da je ******. Ne bas tim recima:d, ali...verujem im..

ова друга слика, да нема људи, isti silent hill

Poslednja izmena:
Bre valjda cu sam da se snadjem za taj key code, ako uspem da je pokrenem prenecu vam utiske.

Pokrenuo sam igru, za grafiku i optimizaciju ova igra zasluzuje ciste 10-ke!
Iz mnogo jacih firmi ljudi ne znaju da odrade ova dva segmenta kako treba.

Odigrao sam samo prva dva nivoa, malo je nezgodno jer kamera mora rucno da se pomera stalno i malo mi je smesna radnja igre za sada, ali glupo bi bilo da dam bilo kakav sud o igri sad, ali vec sutra cu verovatno moci da kazem.

Poslednja izmena:
Sasvim fina igra

@8800GT, blago tebi kada verujes screen funu.

Posle igranja od dan i po, utisci pozitivni, igra stvarno dobra, nije neki vrh, ali je dobra, i teska za igranje, ne cudi me sto su oni, toalet papir novine - screen fun, napisali da je igra losa, kako kaze odozgo ovaj clan foruma, ali ja sam video na IGN-u da je igra dobila 6-cu, sto ce reci da su i ovi sa IGN-a, *******, ko god zeli malo fine razonode slobodno nek proba ovu igru, nece se pokajati, a to sta tupsoni pisu to stvarno nije relevantno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno