Šta je novo?

eSATA problem...

Pa ništa mi to ne bi promenilo, isto je spojen i sada, osim što se napaja sa adaptera, a svejedno je.

Ništa, mislim da ću vratiti na reklamaciju, probaću još kod nekoga pa ću videti.

pa nije, sad ide preko fijoke i verovatno je neispravan aj port na fijoci, ono, lem neki ne valja ili ko zna, mozda je i na breketu...

Kako god, ono gore je samo sata sala :)

Imam ja eSata na ploci, znaci bez bracketa, ako mozes dodji do mene da probamo!

Zna li neko gde se moze kupiti "esata na sata " kabel. Imam eksterni hdd i trenutno mi je povezan preko firewire kabla a hteo bih da ga povezem na esatu ali nisam dobio taj kabel pri kupovini? Da ne bi ispala reklama moze i na pp.

Ma ima svuda...recimo Imtel...Desk...Atom..to je ono što je u mom komšiluku... :)

Tek sada naleteo na temu, isprepadali ste me sa tim AHCI modom, kao i ekipa u servisu u kojem sam pazario bracket (Thermaltake) e-sata na sata, prvi put ubodem na plocu .... ne vidi ga (rack Xcraft 360 Coler Master + 500 GB Seagate), trknem do biosa zveknem ga na AHCI (native)... F10..... Y....
ENTER....???...BSOD.... fuck, revert to ide, iiiiii found new hardware, bez viste itd, na cipsetu x38, eto jos jedan glas za intel :) !
@Westorbit
Recimo da ima u jednoj Pozitiv-noj firmi u NS-u, posto u potpisu(virtuelnom) ne pise odakle si :).

Poslednja izmena:
Vrh Dno