Šta je novo?

eSATA kabl - gde pronaci?

• Začetnik teme Začetnik teme let4mi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

let4mi

Slavan
Učlanjen(a)
15.12.2005
Poena
309
Kao sto i naslov teme kaze - gde mogu u srbiji da kupim eSATA kabl (sa obe strane da je eSATA konektor) - potreban mi je da bih prikljuchio externi HDD koji ima esata prikljuchak sa rachunarom koji takodje na bracket-u ima esata prikljuchak (uz plochu sam dobio kabl koji je sa jedne strane eSATA, a sa druge SATA - ali meni treba sa obe eSATA)
hvala

hehe... i ja sam imao isti problem, ali uz malo srece sam nasao... a gde?
Novi Sad, radnja millenium... oni su maloprodaja PIN computers-a... 🙂)
ima od 1m i 2m, cena 300 i 400 dindzi!
Nego, sramota je proizvodjaca hdd-a, u mom slucaju WD-my book, da u paketu ne dolazi e-sata kabl, a dolazi usb i firewire...
pozz

Poslednja izmena:
hehe... i ja sam imao isti problem, ali uz malo srece sam nasao... a gde?
Novi Sad, radnja millenium... oni su maloprodaja PIN computers-a... 🙂)
ima od 1m i 2m, cena 300 i 400 dindzi!
Nego, sramota je proizvodjaca hdd-a, u mom slucaju WD-my book, da u paketu ne dolazi e-sata kabl, a dolazi usb i firewire...
pozz

Ne znam,ali mislim da nisi bas u pravu.Vecina danas kada kupuje ext. hdd pa i int. najvise obraca paznju na jednu stavku,cenu,ona je i odlucujuci faktor na kraju.E-sata kablovi nisu jeftini i nisu standardna oprema,u stvari jedan dobar e-sata kabl duzine 1.8m kosta nekih 5-6 evra.USB kablovi su dosta jeftini a Firewire za nijansu skuplji.Znaci pravilo "Koliko para toliko muzike" vazi i ovde bez izuzetka.

naravno da gledamo cenu, to prvo 🙂
meni je fino izasla avantura sa ex. hdd-om bas zbog e-sata podrske.
ovako nekako, posto bih ga koristio na 3 racunara, a na jednom samo imam e-sata izlaz na ploci, morao sam kupiti i dva adaptera za e-sata, i kada sam to sve uzeo ono nema kabla i jos nije bilo sanse da se nadje... nasao sam sasvim slucajno, isao sam da kupim drugu stvar i na izlasku iz radnje se setim da pitam i za e-sata... kad su rekli da ima, ja nisam verovao, posto su mi u drugim radnjama davali obican sata kabl...
sad imam problem sa pci adapterima, nece nesto da radi e-sata... ufff 😉

Nazad
Vrh Dno