Šta te uopšte navodi da sumnjaš u to da će biti moćan?Doktor je napisao(la):Tek kada izadju Exp za Oblivion i svi dodaci, tek tada ce moci da se sagleda koliko i da li je Oblivion tako mocan.
otprilike ...Doktor je napisao(la):Oblivion je za nekoga ko ulece prvi put u ovaj svet, a Morrowind je za veterane i strpljive ljude.
Pojednostavljeno je to što su sada sve teksture lepše i oštrije, kao i modeli, pojednostavljeno je to što žurnal ne baguje i ne unosi unose nasumice, a detaljno je objašnjen i sistem levelovanja, tako da sada svaki novajlija zna kako se treba levelovati, prokleti bili. (osim Stanmara, on je došao do levela 2 i dalje mu nije trebaloAgilni je napisao(la):Hajde nabrojte tačno sve šta je pojednostavljeno (ali da napravite razumnu razliku između pojednostavljeno i unapređeno). Jedino što je osetno pojednostavljeno je izostavljanje nekoliko vrsta oružja, kao i fast travel. Sve ostalo, što je na prvi pogled olakšano je zapravo unapređenje. Ozbiljno, navedite sve olakšice, pa da vidimo.
Ti to ne razumeš, jer si klinac pa te mrzi da razmišljaš dok igraš. Moraš puno da razmišljaš i da procenjuješ u koje osobine da trpaš XP poene. Glupo je da ti to automatski raste u zavisnosti šta koristiš, jer tu nema razmišljanja. Pa onda izometrija i automatsko kalkulisanje šansi da odžepariš nekoga dok ga gledaš u oči. To je zakon!Agilni je napisao(la):Ne želim to da igram! Mnogo je bolje kada imaš sprajtove, kada ga odžepariš tako što ga lepo zamoliš da ti da 100 dukata, jer je nemoguće da mu se šunjaš iza leđa, pošto je zaboden u ćošku i GLEDA neprestano u tebe. A i nema šunjanja. Šta će to u RPG-u?
U Oblivionu moram da izujem čizme, jer su preteške (zar moraju i da čuju NPC-ovi?), provlačim se u mraku, ili čekam da lik ode da spava, pa da se snalazim sa stražom, koju moram da iscimam nekom nindža idejom, pa da stvar koju hoću da ukradem nađem u fioci gde je ovaj ostavio kada ide na spavanje, pa ako opet zaboravim da skinem čizme, čuće me. Ponavljam, smor!
Tačno, to je samo po sebi znak da je igra za decu i početnike u RPG/TES svetu.ToxiC je napisao(la):ma bre prica u main questu Oblivion-a mi nije obavijena nikakvom tajnom, cim je cujes znas sta ti je ciniti i sta ce se na kraju desiti, za razliku od Morrowinda gde nikad nisam znao gde ce me sledeci podatak u main-questu odvesti i do kraja nisam znao sta ce se i na koji nacin desiti ...
znaci do sada sam bio propalica i dzeparos; stealty-boy lagan na koraku i odelu koje nosim .... puffff od sada sam vitez prvog reda heavy-armor mac od meter i po ... :trust:filipenko je napisao(la):Glupo je da ti to automatski raste u zavisnosti šta koristiš, jer tu nema razmišljanja. Pa onda izometrija i automatsko kalkulisanje šansi da odžepariš nekoga dok ga gledaš u oči. To je zakon!
e to je moj Filipe meni najgrdje u svoj ovoj zavrzlamifilipenko je napisao(la):Tačno, to je samo po sebi znak da je igra za decu i početnike u RPG/TES svetu.
Upravo tako! Oblivion je igra za početnike, što i pokazuje onoliko veliki thread o Oblivionu. Takođe, sva pitanja tamo pokazuju i koliko je igra jednostavna.filipenko je napisao(la):Tačno, to je samo po sebi znak da je igra za decu i početnike u RPG/TES svetu.
neeeeeeeeeee.... damn youAgilni je napisao(la):Zato se u sjajnom i neopterećujućem Neverwinteru sećam samo onog malog... kako se zove... ima ga u obe ekspanzije... Dobro de, pamtim imena žena, njih nikada ne zaboravljam, posebno kada imaju cool mač![]()
:lupko: Interesantno. Još uvek čekam objašnjenje šta to gigantskim ljubiteljima RPGova pravi smetnje tokom gejmpleja i koji su to njegovi elementi pojednostavljeni, a da nije to što se znalo da će biti borbe sa monstrumima iz Obliviona i njihove invazije (što se znalo još pre 2 godine iz najava igre). Sada očekujem odgovore u stilu "ma ako ti ne kapiraš ne vredi", "znaš i sam", "pojednostavljen je filing", "Gothic/Baldur/Fallout je bolji", "imam osećaj kao da sam u srednjevekovnoj državi" i još par generalnih fraza koje kao da su izašle iz pera tzv. novinara tzv. Sportskog Žurnala. Naravno, uz obavezno kukanje što je kontrola lika direktna, umesto hristočežnjive izometrije...ToxiC je napisao(la):Morrowind vs. Oblivion aka rpg-fan vs. newbies ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari