Na VISA platinum kartici i premium računu mi ovako skidaju kožu prilikom plaćanja u inostranstvu 🙂. Tek sad primetih na izvodu.. 1EUR=119.775RSD
Devizna ima proviziju od 3% za sva kartična plaćanja u inostranstvu. Ja sam poludeo kad sam shvatio prošle godine na moru.
Kurs u menjačnici im je odličan doduše.
Da, u pravu si, sada sam proverio.Nema proviziju. Imalo je rezervaciju 3% većeg iznosa, što se vrati kod knjiženja nakon par dana. Zato misliš da ima proviziju. Ako imaš uvid u te transakcije sad, proveri. Mislim da su u međuvremenu ukinuli i tu uvećanu rezervaciju, kako su ljudi ovde pisali.
Ja sam je pre dva dana ubacio bez pozivanja banke. Stigao mi je kod i sve je bilo gotovo za minutA da li se zna kada ce moci da se doda kartica u Wallet bez da se zove call centar i daje skoro pa i broj cipela tj kroz aplikaciju?
Ja sam danas i to je morao poziv..maticni ceo broj (sto nema niko pravo po zakonu da trazi,ali ajde kada tebi treba),ime roditelja,adresa stanovanja,broj racuna..samo sto nije bio i broj cipela...gluposti..da neko slusa sa strane,moze kad god hoce da aktivira....a to nije prvi put.Ni jednom mi nije stigao od banke SMS..uvek tako.Reko,kad ce biti kroz aplikaciju,pa Green path kako oni to zovu u biznis smislu,"to je tako preko Wallet-a",pa da,ali ja kroz aplikaciju i nemam opcijuJa sam je pre dva dana ubacio bez pozivanja banke. Stigao mi je kod i sve je bilo gotovo za minut
Ovo mnogi traže, npr. Raiffeisen i Aik, jer preko tog podatka agent korisničke službe pristupa tvojim podacima.maticni ceo broj (sto nema niko pravo po zakonu da trazi,ali ajde kada tebi treba)
A ovakve stvari uglavnom traže oni koji ne traže JMBG, npr. Yettel, BPŠ, Halk. Bez veze što Erste traži sve.ime roditelja,adresa stanovanja,broj racuna
Ovo već ne bi trebalo da se lako desi, jer mora da ima i tvoje podatke sa kartice, a i da pozove sa tvog broja telefona.da neko slusa sa strane,moze kad god hoce da aktivira
Ovo je stvarno pravo pitanje. U mnogim drugim bankama automatsko dodavanje funkcioniše bez problema i prava je stvar.kad ce biti kroz aplikaciju
Tek su je uveli, treba vremena da implementiraju sve funkcije koje ona ima u drugim državama.Džaba im George aplikacija sa milion mogućnosti, kad radi na 10% svojih mogućih funkcija.
To je jedna stvar koja mi fali na george trenutno. Nadam se da ce ubaciti u neko skorije vreme.Da li Erste podrzava virtuelne kartice?Tacnije da kreiram virtuelnu karticu i da je koristim za placanja dok mi treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari