rev
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.01.2003
- Poena
- 620
daklem situacija sledetja. zamenio sam bartona i nf7 za winchestera 3000+ i MSI K8N NEO-fsr. kad sam prikljuchio plochu i proc upalio sam komp i win xp je izbacivao ovaj error shto mi je donekle i bilo logichno pa se nisam mnogo zabrinuo. uzeo sam win xp cd i zapocheo instalaciju. setup je lepo video sve particije na oba hdd-a, ja sam odabrao primarni hard, uradio full format i setup je nastavio sa kopiranjem potrebnih fajlova. posle prvog restarta pustio sam komp da bootuje sa harda i opet mi je izbacilo Error loading operating system. pokushao sam istu stvar par puta, chachkao po IDE i SATA setovanjima u biosu ali dzabe.
zna li neko zbog chega se ovo dogadja ? i plocha i procesor su ispravni tj radili su juche, hardovi su ATA takodje potpuno ispravni, kablovi izmenjani i jednostavno ne znam shta bi josh moglo da bude. svaka pomotj dobrodoshla.
zna li neko zbog chega se ovo dogadja ? i plocha i procesor su ispravni tj radili su juche, hardovi su ATA takodje potpuno ispravni, kablovi izmenjani i jednostavno ne znam shta bi josh moglo da bude. svaka pomotj dobrodoshla.