Šta je novo?

Erotika i SS2 kartica ?

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
interesuje me konkretno koji se kanali mogu gledati ( dekodirani naravno ) uz pomoc SS2 kartica i antene od 1.2 m ?
cheers

Ne znam sad kanale napamet, ali ima jedno 10ak hard i isto toliko soft na Astri...Pushtaju obichno posle 12 uveche, tako da verovatno ima josh koje nisam pogledao tada...

jos jedno pitanje - koliki je potrosac sky sat2 kartica , posto mi je napajanje relativno skromno ...

Moje ne moze biti skromnije (infotech od 300W) , a u kompu mi radi hdd 40, 1700@ 2.1Ghz, DVD, CDR, 2 dodatna ventilatora 10x10, zvuchna,modem, MX460 i trenutno SS1 koji je sigurno veci potroshach od SS2...

btw, ako si u fazonu da kupujesh kartu, stizu popodne u sattrakt i cena je josh uvek 160€ sa godishnjom pretplatom neta...to je neki popust povodom godishnjice EON-a i traje do danas u svetu, a u sattraktu dok im ne ode danashnja isporuka...inache, godishnja pretplata je 120€ ako vec imash kartu, i za nju isto vazi...

lepo...
kod mene je malo skromnije napajanje 230W
( ASUS A7V8X, XP2000+, 256 KINGSTON 3200DDR, GF2 GTS, CD 52X, MODEM + 1 dodatni cooler u kucistu...)

meni treba samo kartica ..
ima u Germaniji za 50-tak ojra ... pa cu najverovatnije da tamo pazarim, kad smo kod toga - kad pazarim LNB na cega treba posebno obratiti paznju ? sta preporucujete obican ili dvostruki ( za 2 satelita ) ?

Nisi precizirao koliko satelita hoces hvatati.
Mozda te SkyStar2 kartice ne vuku puno struje, ali da se greju ko ludi to je sigurno. Bas razmisljam da stavim jedan VGA cooler na njegov tuner.

Driveru ako ti nije tesko napisi koje ti XXX kanale hvatas na Astri i Hotbirdu?
Otkad je i Free-X TV presao u drugi sistem kodiranja ja ne mogu nista vise da gledam jer je vecina u Seca2, Irdeto2, Cryptoworks itd.

Pa ocekivao sam neki spisak kanala na odredjenim satelitima,
Driveru ako ti nije mrsko shutni na forum ili PM

Preshao sam na SS2 (imao sam SS1 do juche) i nisam ni stigao da konfigurishem TV od podeshavanja ffma i downloada...chim to uradim bacicu spisak...inache, nemam hotbird, samo astru...

za Matthias-a : SS1 se josh vishe greje od SS2...

Dark Angel : Uzmi 2 LNB-a, cena je oko 25€ visha...onda hvatash preko 1200 kanala i mislim da na hotbirdu ima kvalitetnije televizije...Mada, kad budesh pocheo da skidash sve zivo, necesh ni gledati TV (chitaj:necesh moci:))

Matthias je napisao(la):
... Free-X TV presao u drugi sistem kodiranja ja ne mogu nista vise da gledam jer je vecina u Seca2, Irdeto2, Cryptoworks itd.
jao jadan ti - bas mi te je zao :mrgreen:
ma sve se hoce kad se moze ;)
saljem ti veceras mail (posalji mi ga na pm)

driver je napisao(la):
Preshao sam na SS2 (imao sam SS1 do juche) i nisam ni stigao da konfigurishem TV od podeshavanja ffma i downloada...chim to uradim bacicu spisak...inache, nemam hotbird, samo astru...

za Matthias-a : SS1 se josh vishe greje od SS2...
Dark Angel : Uzmi 2 LNB-a, cena je oko 25€ visha...onda hvatash preko 1200 kanala i mislim da na hotbirdu ima kvalitetnije televizije...Mada, kad budesh pocheo da skidash sve zivo, necesh ni gledati TV (chitaj:necesh moci:))
Izvini, posto jos nisam koristio sat. internet, da li mozes objasniti sta treba da uradim da bi to krenulo?
Znaci npr. gde i koliko si uplatio (ili da li moze nesto i free), sta mi jos treba od softvera, itd

D-KEE je napisao(la):
...

Jel pokušavaš da kažeš da Seca2 može da se otvori? Jel znaš nešto što ja ne znam?

a jeste li vi probali sa najnovijim yankse cache dll (ili kako se vec zove) + najnoviji kljucevi - ne razumem ti se ja mnogo u to - vazno je samo da radi ;)

D-KEE je napisao(la):
...

Op, op? Ocekujem i ja jedan mail sa detaljnim objasnjenjima... 8)

Da li za Secu 2 radi isti softcam,kao i za Secu 1,ili...

Da li za Secu 2 radi isti softcam,kao i za Secu 1,ili treba neki novi,i zanima me taj novi yanksee,da li mozete da stavite adresu sa kojeg bih mogao da ga skinem,ili da mi posaljete na mail,hvala

kontaktirao sam sa leksom preko pm-a - nisam siguran - zbunio me covek meni su svi ti kanali isti (mada iskreno moram priznati da me jednom xxl prijatno inenadio pustivsi "introducing aria'' by andrew blake (ko zna zna)) - koji je tacno od kanala dali je to free xtv ili x zone. ja mislim da to sto sada mogu da vidim je free xtv. dali je on na seca2?

Eto ti sad, jos cu ja da ispadnem krivac sto ne mogu seca2 da se dekodiraju... :beat:
Free-X ponekad pusta nekodiran program, obicno preko dana kad idu samo neke reklame, medjutim uvece kad krenu filmovi i ostali program, ja ga vise ne vidim, a ne secam se koji bese sistem kodiranja koristi. X-Zone je mislim presao na Seca2, takodje proveri u Canal+ direktorijumu (holandski) rade samo dva kanala (doduse najbolji, +Blauw i +Rood) svi ostali su seca2, znaci ako ti ostali rade onda si ipak nesto napravio...

btw, cuo sam negde da je Aria lezbejka, zato je nema sa muskarcima nikad...

e, za*ebite to, evo sad sam preko fastsurfa, i forum se otvara ko iz kesha bukvalno bez preterivanja...u paketu je 1Gb mesechno "ovoga", a 5Gb paket koshta 50€....video sam najjachae poprechne, al ovo za*eba sve :)

STA SI MISLIO POD TIM "najnoviji kljucevi" :confused: DA LI SU TO KLJUCEVI KOJI SU SE SKIDALI DO SAD,ILI JE TO NEKA DRUGA VRSTA FAJLA???,JA SAM SKINUO YANKSE 1.06 ALI MI ISTO OTVARA KAO I PRE,U TOM DIREKTORIJUMU JE JOS BIO FAJL yankse-sid.cache.example,PA ME ZANIMA DA LI SAM BAR BLIZU,I STA TREBA DA SE RADI,AKO STVARNO MOGU DA SE GLEDAJU TI KANALI U SECA 2 I IRDETO 2

evo ga najnoviji yankse sid cache
najnoviji yankse je 1.0.6.2
za softcam.key (zbog pravila foruma) idite na esaee board pa skinite (ja trenutno koristim one od 12.7 a vidim da ima i novijih (17.7)
definitivno ono sto mogu da gledam je free xtv

kako se podnose sat-internet i satelitski programi ... U sattraktu mi rekose da ukoliko tako nesto mislim sa SS2 obavezno instaliram 2 operativna sistema ( ? ) , a da je najbolja varijanta da se odlucim samo za jedno ( ? )!!! Ima li neko konkretno da daze da ovo potvrdi ili demantuje .

Da li da yankse je 1.0.6.2 ubacim u root direktorijum (c:prg.files\progdvb\TU!!! i da li mi treba onda stari yankse,ili
se koristi samo najnovija verzija?Da li se jos nesto otkacinje u podesavanju progdvb-a? za ovaj novi yankse? i da li mozes na mail da mi posaljes nekako veb stranicu sa kojeg skidas kljuceve za yankse sid.cache,ja imam za stari softcam sajt,i sa njega redovno skidam update,pa me jos zanima da li oni idu onda zajedno u isti direktorijum
mislim na softcam.key i yankse-sid.cache,priznajem da ne znam sta je esaee board,hvala

Dark Angel je napisao(la):
kako se podnose sat-internet i satelitski programi ... U sattraktu mi rekose da ukoliko tako nesto mislim sa SS2 obavezno instaliram 2 operativna sistema ( ? ) , a da je najbolja varijanta da se odlucim samo za jedno ( ? )!!! Ima li neko konkretno da daze da ovo potvrdi ili demantuje .

To su gluposti, oni iz sattrakta pojma nemaju, pa ladno su i meni i highlanderu upisali pin kod sa jednim brojem manje ;)
Radi sve normalno, mada se meni desi ponekad da mi se zakochi net kada iskljuchim TV, poshto ne moze i jedno i drugo u isto vreme...ali restart reshava problem...mislim da ni to ne treba da se deshava, jer ja imam progDVB koji je radio na SS1 pa sam ga jedva naterao da radi sa SS2, tako da ce chista instalacija i konfig da to otkloni...

Koju graficku karticu (naravno sa video izlazom) mi preporucujete jer cu nazalost morati zameniti moju omiljenu ELSU GF2 GTS.

dane26 je napisao(la):
Da li da yankse je 1.0.6.2 ubacim u root direktorijum (c:prg.files\progdvb\TU!!! i da li mi treba onda stari yankse,ili
se koristi samo najnovija verzija?Da li se jos nesto otkacinje u podesavanju progdvb-a? za ovaj novi yankse? i da li mozes na mail da mi posaljes nekako veb stranicu sa kojeg skidas kljuceve za yankse sid.cache,ja imam za stari softcam sajt,i sa njega redovno skidam update,pa me jos zanima da li oni idu onda zajedno u isti direktorijum
mislim na softcam.key i yankse-sid.cache,priznajem da ne znam sta je esaee board,hvala
esaee pa klasika dodas standardni header i footer ;) i kada ti se otvori stranica idi na upload centar. posdesavanja koristim ona koja pisu u redme fajlu najnovijeg yankse-sdi.cache-a. da idu u root progdvb-a

NASAO SAM SAJT,ALI NIGDE NE VIDIM DA IMA NOVI UPDATE yankse-sid.cache,IMA SAMO SOFTCAM KEY,YANKSE SAM ISKOPIRAO TAMO GDE TREBA,ALI NE RADI,RADE KANALI KOJI SU I DO SAD RADILI,AKO JE yankse-sid.cache UPDATE U PITANJU,ONDA OK,MORACU NEGDE DA GA NADJEM,NISI MI REKAO DA LI OSTAJE STARI SOFTCAM.REG DA SE SKIDA I DALJE ? ILI OVAJ NOVI YANKSE UBACUJE KODOVE ZA SVE KANALE.

Nemojte, bre, da palite coveka.
1. yankse-sid.cache je fajl koji se NE KORISTI, potpuno je nepotreban osim ako se gleda preko watchTVpro (usta sumnjam). U root od progDVB-a se kopiraju samo
yankse.dll
yankse.prv
i yankse.ini.
2. Potreban ti je samo softcam.key i za njega je trenutno aktuelan sajt www.cardmanie-original.cz, (nema veze sa varez-om)
3. Sistemi druge generacije seca 2, via 2, irdeto 2 NISU RAZBIJENI

Free X TV je do 15 ovog meseca koristio SKY crypt, klucevi u najnovijem Yankse, ali su 15 nesto promenili i trenutno ne moze da se gleda.

Inace i softcam.key kopiras u direktorijum Progdvb.

A da zboravio sam glavno, na siriusu imas Ticket 6,7 i 8 po ceo dan ikseve. XXL je vec neko spomenuo a tu je i playboy/info.

Šta je sa holandskim Chanal + Plavi & Crveni? Od pre neki dan ne mogu više da ih gledam (signal postoji ali nema slike), dal su oni nešto promenili ili je meni prs'o ProgDVB?

Nazad
Vrh Dno