Šta je novo?

Erikson T68

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Valja li cemu ovaj telefoncic , ima li kakvih nedostataka svojstvenih Eriksonima novije generacije , koliko u prosjeku traje baterija , ma sve me zanima 🙂 Da li je neko probao Plavi Zub na ovom modelu u komunikaciji sa PC/em i u principu kako radi , javljaju li se kakvi problemi , koja je max distanca makina-telefon bez prepreka ...

Plavi zub radi sa slusalicama bez problema.Za PC-T68 ne znam.Distanca je 10m bez prepreka.To vazi za sve plavozube uredjaje.

Jedino sto mi se ne svidja na tom telefonu je onaj prokleti dzojstik koji je mom drugaru otpao dva puta za nekoliko meseci... ctp;

Matador je napisao(la):
Valja li cemu ovaj telefoncic , ima li kakvih nedostataka svojstvenih Eriksonima novije generacije , koliko u prosjeku traje baterija , ma sve me zanima 🙂 Da li je neko probao Plavi Zub na ovom modelu u komunikaciji sa PC/em i u principu kako radi , javljaju li se kakvi problemi , koja je max distanca makina-telefon bez prepreka ...
Telefon je ko bombona, koristim ga vec duze vreme i jedino sto mi je nedostatak da kada ukljucis telefon moras da sacekas nesto manje od 2min. da procitas imenik ili poruku koji se nalazi u memoriji telefona.

Koliko uz neko normalno koristenje moze trajati baterija i ima li nekih softverskih bugova ?

Da nema neko telefon ili jos bolje mail od Tehnomarketa ?

Matador je napisao(la):
Da nema neko telefon ili jos bolje mail od Tehnomarketa ?

Ako mislis na Tehnomarket Evropa onda su brojevi: 011 601573 i 063 8818811

Pretpostavljam da mislis na Tehnomarket u Njegosevoj
011450081, 011435849

Nazad
Vrh Dno