Šta je novo?

Ericsson T39?

ICE

Čuven
Učlanjen(a)
30.12.2001
Poena
695
Vase misljenje o ovom telefonu,kakvi su utisci ko ga koristio naravno?

ICE je napisao(la):
Vase misljenje o ovom telefonu,kakvi su utisci ko ga koristio naravno?

Ja sam ga koristio do nedavno u zdravlju i veselju cheers

Izvanredan prijem, litijum-polimer baterija mi je trajala 4 dana (sa uzasno mnogo price, 100 i kusur h za 6 meseci), ima memoriju za 500 kontakata (znaci jedno ime = 5 brojeva), aktivan preklop, jako robustan (ispadao mi je nekoliko puta bez ikakvih posledica...)

Prodao sam ga iz cisto "ljubavnih" razloga... Vise volim Nokiu :D

Dobro,e razmisljam izmedju tog T39 koga je inace jako tesko naci ovih dana i SonyEricsson T100.Sta mislite o ovom fontelu?

ICE je napisao(la):
Dobro,e razmisljam izmedju tog T39 koga je inace jako tesko naci ovih dana i SonyEricsson T100.Sta mislite o ovom fontelu?

Ta dva telefona uopšte nisu u istim kalsama. T100 je najjeftiniji model u novoj seriji sa dosta izbačenih opcija u softveru, sa malim imenikom i najviše mi liči na ogoljeni T65. Za T100, T39 je i dalje tata.

T-39: nenormalno mocan i mali telefon a relativno jeftin sta pruza u odnosu na konkurenciju-svaka preporuka!
da ne nabrajam sada celu stranu bez potrebe, ako te zanimaju detalji kazi pa da napisem-u svakom slucaju mnogo bolji i od ostalih ericssona-softver samo lici na ostale, ali je mnogo mocniji i ne pravi probleme, ne koci se kao na npr. T-20 gde se pomalo zagusi

p.s.strasno mali i lagan, baterija 3-5 dana, 500 kontakta sa svim podacima (vizit-karta), 40 sms poruka moze da sacuva, GPRS, trio-band (900, 1800, 1900), blue-tooth, 5 redova na display-u odlicne rezolucije, 50 telefona pozivanje na glas, mnogo brojeva moze da se ubaci u listu za odbijanje poziva-nisam siguran koliko-na t-20 moze samo 10 brojeva, a na ovome se mogu ubaciti cele grupe, tako da sigurno 50-ak, a mozda i nije ograniceno, slicice, animacije, background slicice, IR, snimanje razgovora 30 ili 90 sec zavisno od izabranog kvaliteta- i to moze da snima neogranicen broj snimaka dok se ne popuni tih 90sec...!

ivo.r je napisao(la):
Ta dva telefona uopšte nisu u istim kalsama. T100 je najjeftiniji model u novoj seriji sa dosta izbačenih opcija u softveru, sa malim imenikom i najviše mi liči na ogoljeni T65. Za T100, T39 je i dalje tata.

Znam da nisu u istoj klasi ali sam pitao cisto onako...Hvala vam,odlucio sam se za T39

Ja sam uzeo polovan za 120€, ima ih uvek kod preprodavaca u radnjama ili halooglasi (120-150€),

a ne znam kakvu varijantu ima ICE!?

ICE je napisao(la):
Znam da nisu u istoj klasi ali sam pitao cisto onako...Hvala vam,odlucio sam se za T39

Gde ima da se nabavi NOVI t39, i po kojoj ceni?!
I jos jedno pitanje: Kakav je to t39m?

Pa u principu nema novih (mislim, nisam siguran), ali verovatno se negde mogu iskopati.

T-39m ti je u principu standardni model i taj imam i ja i svi koje znam da ga imaju.

George je napisao(la):
Ja sam uzeo polovan za 120€, ima ih uvek kod preprodavaca u radnjama ili halooglasi (120-150€),

Gde si nasao tako jeftino?I ovako ga je tesko pronaci,a i kad ga nadjes ne verujem da je cena bas tako niska! Ili su mi pogresno rekli!?
Ej jel zna neko koliko poruka moze da stane u Samsung A 300 i A 400?

Pa ja sam ga neverovatnim spletom okolnosti uzeo od poznanika, tako da je bila neka min. cena po kojoj se prodaju, a i u jako je dobrom stanju, a na oglasima sam gledao (www.halooglasi.co.yu ili novine) i video sam da su cene od 120-150€, doduse ima ih stvarno malo.

p.s.evo sada pogledah pa ih ima gomila, cak od 110€:

http://www.halooglasi.co.yu/5/050/12.htm

OK.to su polovni,ali ja bih iskljucivo nov uzimao.
I jel zna neko kolko poruka moze da stane u Samsung A 300 i A 400?

Nije valjda da niko ne znam...

Ccc...i ladno niko ne zna!?

Nazad
Vrh Dno