Šta je novo?

Ericsson T39???Vase Misljenje??

bojanakov

Čuven
Učlanjen(a)
28.09.2002
Poena
619
Zeleo bih da kupim T39...i u nekoliko mobil-shop-ova sam cuo jako dobra misljenja o njemu,ali sam isto tako na nekoliko mesta gde ne drze taj telefon cuo da je to jako losa serija Ericsson-ovih telefona,pa me zanima vase misljenje,iskustvo vezano za njega,i cena po kojoj se on moze naci!
Hvala!

Jako dobar telefon, opcije koje nudi su bezbrojne, za taj novac davao je nekada najvishe, mislim da se sada uglavnom kupuje polovan, ponegde nov... Inache pre bih kupio T39 nego bilo koji SonyEricsson... Za cenu konsultuj oglase kao i svi

ajd

Ja ga imam vec dve godine i vise sam nego zadovoljan. Mislio sam da ga prodam pre desetak dana, ali sam odustao... Polovan u oglasima mozes da nadjes vec od 100E.

T39 Ericsson

Ok,ja sam se bas danas raspitao na jednom mestu gde su ga dosta kudili,i izmedju ostalog receno mi je da mu je glavna mana sto kada se pokvari ne moze se popravljati jer je zatvoren na specifican nacin,i da se cesto kvari!Da li je to tacno???
Pozdrav! Bojan

Moje misljenje, kao vlasnika 90% Ericsson i SonyEricsson telefona, je da je ovo jedan od najboljih telefona ikada napravljen. Za ljude koji vole takav dizajn , zaista nema premca. Ja sam ga rao nosi i nisam imao nikakvih problema, niti sam cuo da ih je neko imao. Ono na sta moras da obratis paznju je stanje telefona kad ga kupujes (da li je otvaran, dekodiran, menjan mu softver...)

Srecno

Jos jedna prednost je Litijum-polimer baterija koja drzi (barem meni) 4-5 dana sa doosta price i kuckanja poruka...

Nazad
Vrh Dno