Šta je novo?

ERepublik problem

FooL

Slavan
Učlanjen(a)
06.08.2007
Poena
319
Pozdrav.
Imam jedan problem, naime vec dva dana ne mogu nikako da pristupim ovoj online igrici www.erepublik.com , u smislu da nece da mi se otvori glavna strana iste, ocitava par minuta i izbaci error.Preko ove stranice sam uspesno usao www.hidemyass.com ali neke vazne funkcije igrice nece da rade(market, donacije...) Da li ovo predstavlja neku vrstu ban-a, ili gresaka u radu iste i moze li neko da predlozi neki program ili stranicu preko koje bih nesmetano usao i koristio sve funckije?

Hvala!

Moguće je da je banovana IP adresa.
Kako ideš na net? Provajder?

I vodi racunal, logovanje kroz proxije sada povlaci ban...

P.S. Da nisi u Turskoj? (mislim u stvarnom zivotu)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
A da im posaljes mail nekako da ih pitas?

Ili promeni provajdera :p

Problem kod wireless-a je što često mnogo ljudi deli jednu spoljnu IP adresu.
Ko zna zbog čega i zbog koga, ali stvarno je moguće da su banovali taj IP. E sad da li trajno ili privremeno...
Najbolje da kontaktiraš admine eRepublika, pa nek ti oni kažu šta dalje.

Hvala na pomoci u svakom slucaju, videcu da kontaktiram admine, ako ne uspe, onda poklanjam nalog i org, ili jos bolje prodacu nekom ameru ;)

meni se isto desava poslednjih par dana. ali posle mnogooooo pokusaja uspem da se ulogujem. zato ne verujem da je ban, mada koristim wireless i kacim se sa dva kompa, mada ne simultano nego ono koji mi je pri ruci. ajde javi ako si pisao adminima sta su rekli pls.

Banovana je IP adresa, to je sigurno. Isto se i meni desilo ja koristim mts 3G net i imam isti problem. Bilo bi dobro ako neko zna koliko traju ti banovi IP adresa. Ili su i oni kao za multije za vek vekova.

evo drugi dan kako mi radi sve ok. nisam resetovao modem drzi mi istu ip. nemam objasnjenje :zbun:

Vrh Dno