Šta je novo?

Epson SX 115

Učlanjen(a)
24.05.2010
Poena
151
Da li je neko imao iskustva s ovime?

Video sam ga za neku sitnu kintu, nisu mi nesto previse bitne performanse, stampam mahom crno-belo i povremeno kopiram.

Najbitnije od svega mi je sledece - da li je moguc refil ketridza?

U sustini svaki ketridz se moze refilovati...

Mislim da Epson ima chipovane ketridze,tj,imaju ugradjem procesor koji prati "desavanja",tako da kad ga refilujes moras i da resetujes procesor.
U prevodu ako sam punis treba ti chip resetor,ako ga nosis na punjenje platices skuplje zbog resetovanja chipa...ne pitaj me za cene nem pojma....

Da li je neko imao iskustva s ovime?

Video sam ga za neku sitnu kintu, nisu mi nesto previse bitne performanse, stampam mahom crno-belo i povremeno kopiram.

Najbitnije od svega mi je sledece - da li je moguc refil ketridza?

kupiš kertridže sa autoreset čipom i ne treba ti reseter. Samo izvadiš kertridž, napuniš i vratiš a printer ga prepozna kao nov kertridž.

Gde bih to mogao naci, zna li neko?
Malo sam se raspitivao, ne pune svuda Epsone, kontam da ni ketridza s reseterom nema svuda.

snejk zovi smile ink oni su prvaci shto se tice epsona.
ja imam reseter sa 7 kontakta al mislim da su te patrone sa 9 tako njima se obrati i mislim da ce te odrati al ces dobiti dobar kvalitet uredjaja i mastila.

Ima kod mene u Somboru mogu da se kupe ketridzi za Epson SX 115,koji se mogu dopunjavati sa autoreset chipom,i komplet kosta blize 2000din.Inace zbog toga sam i kupio taj skener-stampac.a jedna farba kosta 350din(5 punjenja).

A jel ima neko ideju gde bi se to moglo naci u novom sadu? I da li postoji tako nesto i za samsungove stampace?

Nazad
Vrh Dno