Šta je novo?

EPS - novi internet provajder.

Najzad su se setili. Ne mora EPS da radi sa krajnjim korisnicima, vec samo da izdaje svoje kapacitete zainteresovanim internet provajderima.

koja troll tema, datum te vesti je 2008g. A kako u medjuvremenu nema zvanicnih informacija, nista od ovoga skoro.
Sve je to povezano, hteli su da prodaju Telekom pa da onda EPS zagospodari svojom infrastrukturom, sto i nije losa ideja, jedini problem je sto ce svako da krade gde god mu se ukaze prilika, pa se onda sve sroza na najgori nivo.
Ali nista od ovoga u skorije vreme.

Ma ovo je iz 2008 vest, ne bi me čudilo da im je "neko" zabranio do sada da rade to ..... ali baš bih voleo ...

EDIT: Preteče me Wavrinka

imaju mnogo dobru infrastrukturu, ali mutljavine su tu teske. Secam se da sam pitao profesorku na ETF-u (predaje Telekomunikacione sisteme i TK mreze izmedju ostalog, a i bila je pomocnik par godina Jasni Matic, dok je ova bila ministarka za TK). Pitam zasto EPS ne krene da pruza internet usluge i jedva dobijem odgovor "Bice, polako". Kao nece puno da prica, tajne, treba da citam izmedju redova da cekaju da udju na trziste, a tad je bas bilo aktuelna prica oko Telekoma.
Blah...

Poslednja izmena:
Vrh Dno