Hate je napisao(la):Zanima me koja je od ovih EPOX Socket A NForce2 ploca najbolja : 8RDA3I; 8RDA3IPRO; 8RDA3+; 8RDA3+ PRO; 8RDA+ PRO. Koja je najbolja za overclock i koje su uopste razlike izmedju ova 5 modela?
dok je napisao(la):Dobro radi sa SATA diskovima
Samo 'oće da rikne od preteranog OC (ja je lično ubio 😀 ) Šalu na stranu, solidna NF2 ploča, radila je kao švajcarac, nemoj samo da dižeš FSB sa 100 na 240 MHz odjednom, da na bi prošao kao ja. Ima nekih glupih tripova da se ponekad ne inicijalizuje HDD na Sil 31.12, ali nikada u toku rada, već samo pri startu (probao sam nekoliko biosa, isti k...c). Ova dva HDD iz signature-a su radila bez ikakvih problema na RDA3+ u RAID 0 modu, pa sam ih posle preselio na sadašnju ploču na Sil 31.14 uz repair windows, i sve radi. Ako je nađeš za neku OK cenu od proverenog čoveka, znači da je ploča 100% ispravna i da ne *****ava - uzimlji.dok je napisao(la):Imam 8rda3+ vec vise od godinu dana i radi ko sat.Maltretirao sam je maksimalno sa overklokom i sve je izdrzala.Dobro radi sa SATA diskovima ima FireWire,RAID itd.Da bi izvukao maksimum treba ti kvalitetna memorija.Moja preporuka svakako.
otogrunt je napisao(la):Muka mi je od epox ploča posle svega što sam pročitao po forumima i video kod nekih prijatelja i na svom radnom stolu. A tako su ih nekad hvalili...
Da li je bar jedna ispustila dušu u tvom zagrljaju?? Meni je crko Epox 8RDA3+ pa sam opet uzeo KDA3+ i extra sam zadovoljan. Da kvalitet varira-to je tačno, ali pogledaj samo Asusa ili Abita :smoke: , mislim šta reći, sve je podložno riknjavanju!otogrunt je napisao(la):Muka mi je od epox ploča posle svega što sam pročitao po forumima i video kod nekih prijatelja i na svom radnom stolu. A tako su ih nekad hvalili...
milanv je napisao(la):Ma daj, to boli glava od Epoxa je budlashtina, crko je jednom choeku i o'ma losha plocha, uostalom to je jedina polcha na kojoj se od 3 modula pravi dual ch.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari