Hate je napisao(la):Zanima me koja je od ovih EPOX Socket A NForce2 ploca najbolja : 8RDA3I; 8RDA3IPRO; 8RDA3+; 8RDA3+ PRO; 8RDA+ PRO. Koja je najbolja za overclock i koje su uopste razlike izmedju ova 5 modela?
dok je napisao(la):Dobro radi sa SATA diskovima
Samo 'oće da rikne od preteranog OC (ja je lično ubiodok je napisao(la):Imam 8rda3+ vec vise od godinu dana i radi ko sat.Maltretirao sam je maksimalno sa overklokom i sve je izdrzala.Dobro radi sa SATA diskovima ima FireWire,RAID itd.Da bi izvukao maksimum treba ti kvalitetna memorija.Moja preporuka svakako.
otogrunt je napisao(la):Muka mi je od epox ploča posle svega što sam pročitao po forumima i video kod nekih prijatelja i na svom radnom stolu. A tako su ih nekad hvalili...
Da li je bar jedna ispustila dušu u tvom zagrljaju?? Meni je crko Epox 8RDA3+ pa sam opet uzeo KDA3+ i extra sam zadovoljan. Da kvalitet varira-to je tačno, ali pogledaj samo Asusa ili Abita :smoke: , mislim šta reći, sve je podložno riknjavanju!otogrunt je napisao(la):Muka mi je od epox ploča posle svega što sam pročitao po forumima i video kod nekih prijatelja i na svom radnom stolu. A tako su ih nekad hvalili...
milanv je napisao(la):Ma daj, to boli glava od Epoxa je budlashtina, crko je jednom choeku i o'ma losha plocha, uostalom to je jedina polcha na kojoj se od 3 modula pravi dual ch.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari