Šta je novo?

Epox koji?

simpson H je napisao(la):
Vrlo interesantno.Skoro da sam siguran da je student postovao link ka uporednom testu KT400 ploca,koji je na volseban nacin nestao iz ove sobe.Na tom testu je GA bio odlican 5 od 10:D :D .Svaka cast,ja se ne bih usudio da sebi uzmem plocu koja je tako katastrofalno prosla na bilo kom testu ;)

Pa kod anand-a se ploca dobro pokazala... Tako da ne znam, a izgleda ok na oko, a i radi sto je najvaznije :)

Vocko je napisao(la):
Pa kod anand-a se ploca dobro pokazala... Tako da ne znam, a izgleda ok na oko, a i radi sto je najvaznije :)
Neko ovde rece " i YUGO je auto":D :D

Neko ovde rece " i YUGO je auto":D :D

Pa i fitja je :D
Ma vazno je da vozi kako treba i da ne izlece sa puta, ostalo je nebitno :).

Simpsone, shvati necu da kupim od tebe KX ! :)
Nemoj to sto nisi uspeo da mi prodas plocu prebacujes sad na GA! :D :p
Milsim ozbiljno, znam da si ti mlad u dusi, ali nemoj ko neki klinac tako da plujes po svemu ostalom sto nije u tvom kucistu.
Ploca radi savrseno dobro. Teram je upravo na 166 asinhrono i moze 100% vise sa nekom boljim memorijom.

Uostalom, rekao sam ti da je ovo prelazno resenje. Nabavljaj te nForce2 ploce pa da se castimo :D

Muzzy, na koliko ti radi procesor? veceras cu pokusati da idem preko 164, moram prvo da ghostujem sistemsku particiju :)

MAD_MUzzY je napisao(la):
Milsim ozbiljno, znam da si ti mlad u dusi, ali nemoj ko neki klinac tako da plujes po svemu ostalom sto nije u tvom kucistu.
Ploca radi savrseno dobro. Teram je upravo na 166 asinhrono i moze 100% vise sa nekom boljim memorijom.

Uostalom, rekao sam ti da je ovo prelazno resenje. Nabavljaj te nForce2 ploce pa da se castimo :D

Koji ce ti nForce 2 ? 1-2% brzi od KT333.

Alo bre sta si se pogubio.Kakve tripove imas.Da ja zivim od takvih kupaca,kao sto si ti,davno bih bankrotirao :D :D .Mada i dalje mislim da za te pare nema bolja ploca od KX-a.A i u mom kucistu nije VIA niti ce,ako Bog da,vise biti.I nisam pljuvao GA ja nego je sinisa postavio link ka testu,gde je GA dobio 5 od 10:D :D
Da sam ga ja pljuvao dobio bi 3;)

Ma najveci trip od svega je to sto ti tu plocu nisi probao.
A Abit-a vise necu uzimati jer jednostavno nemam srece sa njim. KX jeste malko kvalitetnija ploca od ove GA, ali i GA ima svojih atributa ... pogotovo sto sve sto si na KR/KX-u imao nezvanicno na GA imas zvanicno (ovo se naravno tice FSB-a i slicnih stvari).

E da dobro Vocko rece... nije Via :D To je bitno.
Od sad pa nadalje (tj. od kad dodje nForce2 :)), za AMd-a samo amd ili nV.
Dosta mi je vise sitnih bubica koje se iz revizije u reviziju pogorsavaju.

Miroslave, Xp mi radi na 172X i nesto :D... neki izmedju 2100/2200+ ... ma ko zmaj je. Samo da mi je bolja memorija pa da radi sinhrono, ali i ovako radi super. Doom3 mi je sasvim igriv, btw.

Ma najveci trip od svega je to sto ti tu plocu nisi probao.
A Abit-a vise necu uzimati jer jednostavno nemam srece sa njim. KX jeste malko kvalitetnija ploca od ove GA, ali i GA ima svojih atributa ... pogotovo sto sve sto si na KR/KX-u imao nezvanicno na GA imas zvanicno (ovo se naravno tice FSB-a i slicnih stvari).

E da dobro Vocko rece... nije Via :D To je bitno.
Od sad pa nadalje (tj. od kad dodje nForce2 :)), za AMd-a samo amd ili nV.
Dosta mi je vise sitnih bubica koje se iz revizije u reviziju pogorsavaju.

Miroslave, Xp mi radi na 172X i nesto :D... neki izmedju 2100/2200+ ... ma ko zmaj je. Samo da mi je bolja memorija pa da radi sinhrono, ali i ovako radi super. Doom3 mi je sasvim igriv, btw.
Hahaha kazes nisam probao:p :p ,da mi je znati ko ti je to utuvio u glavu.Da si ti meni ziv i zdrav,mozda bi od mene dobio bolju cenu za tu plocu:D :D

Hahaha kazes nisam probao:p :p ,da mi je znati ko ti je to utuvio u glavu.Da si ti meni ziv i zdrav,mozda bi od mene dobio bolju cenu za tu plocu:D :D

Pa moram to da predpostavim kad tako pricas ...
Ma razumem ja to. Kad krene ta manija Intel forever, samo ovo, samo ono ... Drzi se ti Abita a ja cu ostatka :p.

:D... najbolji je to sto se kad stisnes Power dugme, on stvarno bootuje ! Iz prve! :D

:p Ovakva iskrenost mi se dopada.

No nije Abit tako los. Moguce je da samo nisi imao srece sa primercima...

Brutalan Zlica je napisao(la):
:p Ovakva iskrenost mi se dopada.

No nije Abit tako los. Moguce je da samo nisi imao srece sa primercima...
brutalni, pa nije fora da ja kupim 6 abita dok ne pronadjem jednog koji ce da radi, ovako uzmem epox-a ili gigabajta koi radi iz prve... doduse teze ide overklok, al' ajde :D mislim za ga, epox je odlican za oc, cak je cini mi se i na anandu dobio najbolju ocenu

PAZI OVO !!!!!

Ovde neko ocigledno *****ava:D
Naziv threada glasi ,citiram "EPOX koji?":D
I dok se ovde raspravlja ,bolje Abit ili nije bolje Abit,bolji Epox,...Muzzy ode i pazari GA.

Hahahaha:p :p :p

Prelazno resenje,... prelazno resenje... :D

A ustanovili smo da je Epox bolji :p

Filipenko rekoh ranije da ja jednostavno nemam srece sa ABITima. Jedino mi je radio kt7e kako treba, mada je i on imao svoje tripove...

:D... najbolji je to sto se kad stisnes Power dugme, on stvarno bootuje ! Iz prve! :D

Evo dodji da vidis KR-RAID isto iz amerike isto sa metalnim podizacem bootuje iz prve, nesto nisi dobro namestio, ceo svet je odao priznanje Abit-u za remek delo u vidu KR-a, pa kad se pojavila kostala je oko 4ipo glave!!!

Re: Re: re:

Misko je napisao(la):
Epox nije bolji od Abit-a, to je dokazao Aca kod nas i Mr Icee napolju, koji epox moze da dogura i 230 a kamoli ~250 Mhz-a bus-a.
A sta kazes onda na ovog Epoxa? :D
8KHA+, znaci KT266A cipset... (don't get me wrong, nisam Epox-ovac :p Ja sam ABIT fan, uvek bio i ostacu, imam KR-a u masini, pre toga isto ABIT-a... ali cisto da pokazem da ima i ovakvih primeraka medju Epox-om, koji je inace odlicna ploca, za mene tik iza ABIT-a).
Medjutim, kako sve ne bi bilo tako sjajno, ipak je poznato da Epox i na tako visokim taktovima ima manji memorijski protok nego ABIT na recimo, 200MHz, odnosno, na dosta nizem FSB-u generalno. (jer ABIT ostrije postavlja memorijske parametre)
To je i Alexandar istakao.

Re: Re: Re: re:

Aca je napisao(la):
Naravno da nije bolji, svi vrhunski overklokeri to znaju. Kupuju ga najvise zbog toga sto fabricki ima vece voltaze iz biosa za procesor i memoriju, a paceri preko to ne znaju da modifikuju, lakse im da kupe gotovo. :D :p Mene najvise zeza onaj odnos 2 za AGP iz biosa, tako da ne mogu da predjem 226Mhz-a jer puca video kartica, nemoze da izdrzi magistralu 113+ Mghz-a. ctp;
Jesi li siguran? Ona Realtek-ova slicica ne kazuje tako... :D
Salim se... evo, i ja se pridruzujem kukanju na delilac od smrdljivih /2! FX

BTW, Aco, ako ti se menifestuje to "pucanje" video karte? Ne moze komp da se probudi uopste ili nesto drugo? Mozda neko pistanje? :D

Re: Re: Re: Re: re:

CAR je napisao(la):
BTW, Aco, ako ti se menifestuje to "pucanje" video karte? Ne moze komp da se probudi uopste ili nesto drugo? Mozda neko pistanje? :D

Sara mara po ekranu. :D :p Iskrivljena slova, sarene kockice po ekranu, pucanje biosa... FX

Misko je napisao(la):
Evo dodji da vidis KR-RAID isto iz amerike isto sa metalnim podizacem bootuje iz prve, nesto nisi dobro namestio, ceo svet je odao priznanje Abit-u za remek delo u vidu KR-a, pa kad se pojavila kostala je oko 4ipo glave!!!

Ma nema sta da vidim kad znam :)
Nisam ja rekao da je to ***** od ploce niti da je ABIT shit, vec ja jesnostavno nemam srece, a posto mi je ovo vec ko zna koji put da imam probleme sa Abitom, zaobilazicu ga u buduce.

Re: Re: Re: Re: Re: re:

Aca je napisao(la):
Sara mara po ekranu. :D :p Iskrivljena slova, sarene kockice po ekranu, pucanje biosa... FX
Tako znaci... Mara :D
Reci mi jos nesto... Jel' ti nije bilo nekog pistanja, k'o da nema graficke u AGP-u? Ili da se jedva ispisu oni podaci iz biosa graficke na pocetku?
A ovo pucanje biosa, to mislis na plocu ili graficku?

Miroslav je napisao(la):
brutalni, pa nije fora da ja kupim 6 abita dok ne pronadjem jednog koji ce da radi, ovako uzmem epox-a ili gigabajta koi radi iz prve... doduse teze ide overklok, al' ajde :D mislim za ga, epox je odlican za oc, cak je cini mi se i na anandu dobio najbolju ocenu
Znas kako, ja sam dosad uzimao dva KR-a... i oba pice (odnosno, jedan je picio) bez problema preko 200+ MHz, ovaj trenutno se budi na 210 (graficka *****ava), isto boot-uje iz prve, bio on na 100, 133 ili 200+ magistrali...

Misko je napisao(la):
Heh... evo ga Misko sa njegovim metalnim podizacem :D:D:D
Misko, evo i moj (doduse, nije RAID) ima metalni, samo nije iz Amerike... iz Srbije je :), tacnije od simpsona... Isto pali iz prve, isto je remek delo... i isto je kostala k'o Svetog Petra kajgana... ;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: re:

CAR je napisao(la):
Tako znaci... Mara :D
Reci mi jos nesto... Jel' ti nije bilo nekog pistanja, k'o da nema graficke u AGP-u? Ili da se jedva ispisu oni podaci iz biosa graficke na pocetku?
A ovo pucanje biosa, to mislis na plocu ili graficku?

Nikakvo pistanje, samo sarene kockice po ekranu i iskrzana slova. Mislim na pucanje biosa ploce, ali kad se malo spusti magistrala sve je u redu. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re:

Aca je napisao(la):
Nikakvo pistanje, samo sarene kockice po ekranu i iskrzana slova.
da ti nisi ukljucio screen saver? :D

CAR je napisao(la):
Heh... evo ga Misko sa njegovim metalnim podizacem :D:D:D
Misko, evo i moj (doduse, nije RAID) ima metalni, samo nije iz Amerike... iz Srbije je :), tacnije od simpsona... Isto pali iz prve, isto je remek delo... i isto je kostala k'o Svetog Petra kajgana... ;)

Tuki otisao mi je KR-RAID. Sad sam na KX-u. CAR-e sad si jedini na KR-u od kloker-a videcu za koji dan sta i kako moze ovaj KX.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: re:

Aca je napisao(la):
Nikakvo pistanje, samo sarene kockice po ekranu i iskrzana slova. Mislim na pucanje biosa ploce, ali kad se malo spusti magistrala sve je u redu. :)

AGP Tearing, karakteristika KT333 chipset-a na frekvencijama preko 200Mhz, u zavisnosti od primerka negde se javi i na 190 a negde tek na 220+

Misko je napisao(la):
Tuki otisao mi je KR-RAID. Sad sam na KX-u. CAR-e sad si jedini na KR-u od kloker-a videcu za koji dan sta i kako moze ovaj KX.

Pa kad si p**** prodana! :D:D:D
Jebote, stvarno... sad sam jedini na KR-u... A u tebe sam se uzdao da ces ostati na KR-u...
Inace, sumnjam da ce ti KX ici nesto vise od KR-a... BTW, koliko je taj tvoj stari KR (iz USA... sa metalnim podizacem :p) isao?

Vrh Dno