Epox ploce se mozda i bolje klokuju (sto je diskutabilno) od Abit-a, ali Abit zahvaljujuci ostrijim memorijskim setovanjima postize bolje rezultate na nizem kloku od Epox-a.Milan je napisao(la):Evo ukratko , imao sam i 8 KHA+ i trenutno radi 8K3A+ i imam samo reci hvale za Epox-a.Rade izuzetno stabilno (trenutno 10.5 x 170 zakljucan) i bas bi voleo kada bi neko istestirao ovu drugu jer ono sto citam po netu i sto sam video sam mislim da je Epox bolji od Abita u O/C.Jedina "mana" 8K3A+ je sto je malo osetljiva na mem. tj. ako hoces da teras u turbo modu ali opet meni winbond pc2700 je isao do 185 turbo sa otkljucanim proc.Najbolje ti je da sam vidis (probas negde) pa sam zakljuci.
Pozdrav
MAD_MUzzY je napisao(la):Ma progledao sam ja jos davno kad sam uzeo prvog Durona 600
Sto se memeorije tice imam Mt-a, tako da tu nema problema. Samo mi se cini da cu ja ipak sacekati nForece2 u Epoxovoj izvedbi... mnogo mi se svidja ploca. A dotle cu valjda nabaviti novu memoriju.
Milan je napisao(la):Epox se SIGURNO bolje klokuje od Abita a i svaki sajt koji radi testove sa KT400 cipsetom poredi ih sa 8K3A+ jedino sto je kod nas malo skuplji tako da vise ljudi ide na Abita a i ne treba nista da se lemi na njemu da bi se pravile mod. pravo da kazem ne znam ni kakve ali vidim da to ljudi rade.Malo je nepovezan odgovor ali zurim type;
Misko je napisao(la):Epox nije bolji od Abit-a, to je dokazao Aca kod nas i Mr Icee napolju, koji epox moze da dogura i 230 a kamoli ~250 Mhz-a bus-a.
Combuster je napisao(la):Ja sam zavoleo epox-a odavno i kada budem kupovao racunar posto sam moj prodao *skucao sam auto* bice to epox KT400. Kada budem skupio pare pojeftiniceA da li je bolji od Abit-a ja mislim da jeste iz prostog razloga shto od svih servisiranih mashina koje sam odradio 40% zauzimaju abit-ploce (70% sluchajeva ploca je bila u pitanju) a ostalo su integrated shit-ovi, spacewalker (Shuttle ploche) i KELERABE. Long live EPOX! Od 5 ABIT BX133 RAID ploca 4 su bile izuzetno ******e a jedna je radila ko traktor. Naravno tu su i povracaji masina sa abit-ovim plocama kao shto su KR7A i imao sam gadnih bug-ova sa jednom KX7 plocom.
Aca je napisao(la):Naravno da nije bolji, svi vrhunski overklokeri to znaju. Kupuju ga najvise zbog toga sto fabricki ima vece voltaze iz biosa za procesor i memoriju, a paceri preko to ne znaju da modifikuju, lakse im da kupe gotovo.![]()
Mene najvise zeza onaj odnos 2 za AGP iz biosa, tako da ne mogu da predjem 226Mhz-a jer puca video kartica, nemoze da izdrzi magistralu 113+ Mghz-a. ctp;
Milan je napisao(la):Ja garantujem da sa Acinom mem. proc. i ostalim stvarima moze barem ko Abit da radi tj. samo moze vise pa ako nekog zanima daj da probamo da se vise ne nagadja.
nesharm je napisao(la):Ja lepo napisah vest o najbrzim XP-ovima danasnjice...i sta mislite na cemu radi najbrzi?.....pa na Epoxu naravno.
Milan je napisao(la):Ne ovde stizu posebno pravljene lose ploce bas za nase trziste![]()
Neneee,prijatelju.Zasto bas kod Ace??Vodi ga na bilo koje drugo mesto da poredi sa KX-om.Navedi mi 5 vlasnika KX-a sa magistralom preko 200???Misko je napisao(la):Ma jok nego nema najjacih modela kod nas, ili bar ja nez znam da ih ima.
064/202-7771 donesi a posle svi zajedno idemo kod Ace da se poigramo igre kako Abit izuva iz gilja Epoxa, ako mi puknemo vodimo te na veceru, a ako ti puknes ti nas vodis, mislim da Aca nece imati nista protiv, zvao bih te ja kod mene ali imam KR-a.
Moze li jedan vlasnik KR-a koji je (bar privremeno) zastao na 208?simpson H je napisao(la):Neneee,prijatelju.Zasto bas kod Ace??Vodi ga na bilo koje drugo mesto da poredi sa KX-om.Navedi mi 5 vlasnika KX-a sa magistralom preko 200???![]()
Vrlo interesantno.Skoro da sam siguran da je student postovao link ka uporednom testu KT400 ploca,koji je na volseban nacin nestao iz ove sobe.Na tom testu je GA bio odlican 5 od 10MAD_MUzzY je napisao(la):Raspisaste se vi, a ja uzeo GA
Ploca je bonbonica, nema sta nema... plus ima asinhroni delioc nanize kao piglu KR7a! Plus mi memorija radi mnogo vise nego na ABIT-u, a performanse iste. No, ovo je samo prelazno resenje dok nestigne MSI ili Epox nForce2. VIA-u, prakticno vise nikad necu staviti u komp.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari