Bozza Bench
Moderator
- Učlanjen(a)
- 27.04.2003
- Poena
- 620
Kakaroth je napisao(la):Ma naravno, lavovski deo je do Winni-ja, nego ja to malo da se Vule ne oseti usamljeno 😉
Inace ne radi mucenik na 1.6V vec na 1.9V 😀
Kakaroth je napisao(la):Löttechnik 😉
Vule je napisao(la):Bas me to i interesuje, kako bre 1.9V?
Ja u BIOS-u imam do +0.30V valjda, kada dobijem 1.72-1.73V, sto je nedovoljno za preko 2850 Mhz kod mene...
Gidra85 je napisao(la):Vule dokle moze memorija da se digne? 😀
POZ :wave:
A, pa onda je los primerak :d:d:dKakaroth je napisao(la):Inace ne radi mucenik na 1.6V vec na 1.9V 😀
CAR je napisao(la):Mislim, evo ja, pokusavam da dodjem do 3 giga... sa cime? Hyper 6-icom na max RPM i - sirom otvorenim vratima od terase na -10!! :zgran:
E pa, 'bem ti ja takvu Prometeia-u, Vapo, dual-cascade, LN2... :wall:
Ma jok... sa' cu ga skokam, u narednih par dana :smoke:delimir je napisao(la):Nemoj samo da tako docekas leto pored otovrenih vrata od terase pokusavajuci da dodjes do 3 giga :d
Ma kakav crni biran, JEDINI koji je tad mogao da se nadje kod nas... :S:Vule je napisao(la):Svaka cast! :bottle:
Ajde Care sad samo jos onih 3 giga, pa da smo kompletni! Nemoj da ja sad moram da zurim sa ovim WB-om, nisam jos ni postena creva nasao, mozes ti to sa Hyperom bez paste, biran je primerak 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari