Šta je novo?

epox 8rdai(mercury knu400x-L)

Jel jedina razlika između infinity-ja i lan party-ja budu ti kablovi, ranac i slične gluposti, ili ima i nešto pametno?
Jer koliko sam primetio, svi rezultati koji su ovde slani sa DFi-jem su bili sa lan party modela.

i opet ode topic u PM, pricalo se o epox plocama :) neki ovde bas imaju naviku da "skrecu" :) Nista zlo-namerno nisam ovim mislio.
Nego zanima me taj MCP-T, znaci ja imam MCP na 8rda3i sta je taj MCP-T ?! Prednosti/mane ? Soundstorm je skroz irelevantan za celu pricu, drug ga koristi na 8rda+ i nisam primetio da je nesto revolucionarno, cak sta vise obican SB Live je bolji za 5.1. Daklem MCP-T ?! I jos jedno pitanje, posto nema u knjizici niti u odf-u koji sam skinuo sa epox sajta: Ispod jumpera za menjanje FSB-a na ploci (100/133 i 133/166/200) imam jedan mali 2 pinski konektor koji se nigde ne spominje, ispod pise "cp fn1" ili tako nesto, jel ima neko predstavu cemu tacno sluzi (pretpostavljam da je za cooler neke vrste ali je 2 PINSKI i mali je) Pitam jel bi da nabodem tu termal probe ako moze :)

shone190 koji bios ? gde si ga skinuo? i kako ploča da ima 237 fsb kada je max podesavanje fsb u biosu 200mhz, dali se to postiže povecanjem multiplikatora na procesoru?

inde je napisao(la):
shone190 koji bios ? gde si ga skinuo? i kako ploča da ima 237 fsb kada je max podesavanje fsb u biosu 200mhz, dali se to postiže povecanjem multiplikatora na procesoru?

Pa, na Epox sajtu, poslednji bios za 8RDA3I.
Barem pretpostavljam da je tako uradio.

Vojkan je napisao(la):
Jel jedina razlika između infinity-ja i lan party-ja budu ti kablovi, ranac i slične gluposti, ili ima i nešto pametno?
Jer koliko sam primetio, svi rezultati koji su ovde slani sa DFi-jem su bili sa lan party modela.
Ma, ista ploca potpuno. Samo dobijes kablove, ranac... mozda i neki sticker pride :d ... za tricavih 50€ vise ;)
To sto su ovde slani razultati sa "LanParty"-em je samo slucajnost... uostalom, ionako su to rezultati jednog istog coveka. Ja sam malo procunjao po sajtovima, pa i tom grckom odakle je ovaj tip, i nasao sam prilicno slicne rezultate i sa "Infinity" modelom.

P.S. Sorry sto odosmo u O/T...

inde je napisao(la):
Odes na EPOX-ov sajt i skines poslednji bios za plocu. Odakle ti ideja da ploca ima maksimum u bios-u 200Mhz? Meni je 250Mhz. Koji procesor imas? Moguce je da zavisi i od toga, mada ne bi trebalo!
Pozdrav!

shone190 je napisao(la):
Odes na EPOX-ov sajt i skines poslednji bios za plocu. Odakle ti ideja da ploca ima maksimum u bios-u 200Mhz? Meni je 250Mhz. Koji procesor imas? Moguce je da zavisi i od toga, mada ne bi trebalo!
Pozdrav!
Samo sa inicijalnim biosem koji je stigao uz prastaru 8RDA+ v1.1, max dozvoljen FSB je bio 200 MHz :D

Secam se, jer sam jos tada terao plocu do kraja cajgera :d

Nazad
Vrh Dno