Šta je novo?

Epox 8rdae??

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Kako biste ocenili ovu plocu ? Znam da je 8rda+ dobra za overklok... jel i ova ima takve mogucnosti ? Da li postoje neki poznati problemi vezani za ovu plocu ?

Imao sam iskustva sa 8RDA+,8RDAI, 8RDAE za overkloking je najbolja, ali nekada ima tikove, a kada radi onda leti. Ja je imam (sempron 2400 na 2004 MHz (FSB 200 napon na default-u, na defaultu ide i do 220MHz, memory settings turbo). Morao sam da menjam chieftecovo napajanje (na njemu je bila mrtva) za dtk napajanje, da bi uopste radila (to je samo jedan od tikova) itd...

2CV je napisao(la):
Imao sam iskustva sa 8RDA+,8RDAI, 8RDAE za overkloking je najbolja, ali nekada ima tikove, a kada radi onda leti

Ovo kao da sam ja napisao 😀

2CV je napisao(la):
Morao sam da menjam chieftecovo napajanje (na njemu je bila mrtva) za dtk napajanje, da bi uopste radila (to je samo jedan od tikova) itd...

Ovo mi je bas cudno... Na 8RDA3+ i na 8RDA3I sam probao Chief 300W i 360W i radilo je skroz normalno...

A, da radila je i na rexpoweru i hipomediji (mislio sam da mi je otislo napajanje), ali na chifu od 300W jednostavno nije htela

Uzmi u obzir da je ploča sa E na kraju Single channel.

Nazad
Vrh Dno