- Učlanjen(a)
- 29.04.2001
- Poena
- 680
meaculpa je napisao(la):...
aaaauuuu...![]()
pa ovo "ne lupetaj" odnosi se na coveka koji je magistar, knjizevnik i uredjivac jednog casopisa u Srbiji, koga licno poznajem i koji nesebicno sve svoje slobodno vreme i znanje deli sa drugima na polju hardware-a i OC-a. Pratim postove jos od kad je Peca bio sam, pa do danas i nisam uspeo da nadjem takav odnos moderatora prema nekom user-u sa liste...
Zao mi je sto se na stranicama naseg omiljenog bench-a, gde smo svi jedna velika "porodica" postuju ovakvi komentari i to od strane najiskusnijih i najupucenijih - moderatora. Prihvatajuci dobrovoljno posao moderatora on se obavezuje i da daje najbolji primer za dobrobit Benchmark Foruma. Mislim da se ovakve stvari vise nece ponavljati jer ne dolikuju nama, onakvima kakvi smo uvek bili. Izvini 'moso' u ime svih nas ostalih sa foruma.
Pozdrav Vlada.
P.S. Koristim ujedno priliku da Vam cestitam predstojece Vaskrsnje praznike!
Mir Boziji, Hristos Voskrese!
Magistar,knjizevnik,poljoprivrednik,paor,mehanicar.....Moj odnos prema svima na ovom forumu je isti.To sto se ti primas na titule je tvoja licna stvar.Ovde sam upoznao mnogo ljudi koji nisu ni magistri ni knjizevnici a opet su izuzetni ljudi.
Zamolio bih te da ubuduce postove ovakvog tipa postavljas u drugoj sobi.