Видео сам цене боксова око 100е а тв ће ускоро око НГ бити на акцијама.
Koji box za eon i da li moze da se gleda na crno
Видео сам цене боксова око 100е а тв ће ускоро око НГ бити на акцијама.
Na ovim low cost android tv-ovima npr. VOX, FOX, Vivax, Tesla funkcioniše Eon ili da ipak gledam lg Web os kod Mađara? Potrebno mi je za još 1 sobu. Imam kod za eon smart tv.
Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока
Secka li traka na idj tv ili na n1 kao na box-u?Ako je android, funkcioniše. Ja sam uzeo jedan Vox sa androidom 7.1, radi EON lepo.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Preko podešavanja grafičke kartice? Pokušavao sam, baš sam se potrudio, ali nema drastične promene. Verovatno, nisam dovoljno vešt. Imaš li konkretan predlog, šta od onih silnih parametara (kontrast, gama, hue...), treba da se menja? Jel se to odnosi na desktop ili podešavanja video playera? Baš mi te stvari, nisu bliske...možda neki tutorijal, da potražim...Verovatno treba da setuješ ispravan color-space na tom HDMI out-u![]()
Baš iz tih razloga i postavljam ova pitanja. Hvala na odgovoru. Izgleda da je LG, najsigurniji izbor. Na kompjuteru lepo radi i bitna je razlika u kvalitetu između HD i ne HD. Sad tražim neki SMART TV, na kome će takođe, dobro da radiAkonih nema na spisku znaci da sbb ne garantuje za kvalitet usluge. E sad ako nisu na spisku to ne znaci da nece raditi Eon aplikacija. Opet ne znam da li pomenuti modeli imaju Android Tv sistem u sebi,obican android ili neki derivat linuxa. Ako ti je tv na listi preporucenih uredjaja onda mozes da ih zoves ako imas problema sa aplikacijom. U suprotnom ce te ,,otkaciti,, jer ti tv nije na toj listi.
Da li se pri kupovini TV-a, treba striktno pridržavati SBB-ovog spiska preporučenih uređaja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari