Šta je novo?

Pametni uređaji Eon tv

Fitnes narukvice, sijalice, pametni usisivači i sl.

urosilic97

Zapažen
Učlanjen(a)
23.11.2024
Poena
2
Pozdrav drustvo, zelim kupiti novi televizor, krucijalno mi je da na njega mogu instalirati eon tv aplikaciju sa google play prodavnice ili na bilo koji drugi nacin dok god aplikacija radi. Da li postoji jos neki OS osim androida koji ima tu mogucnost?

Android TV, da ne bude zabune. ako piše Android, može da bude Android AOSP ("običan" Android). pored Android TV, tu je i Google TV (Android TV sa Google-ovim interfejsom)

@urosilic97 navedi još neke željene osobine (dijagonala itd) i budžet

idi na sbb sajt i vidi podržane modele.
nije skoro ažuriran taj spisak. nema ovogodišnjih modela, za početak

Poslednja izmena:
Dvoumim se izmedju philips 43pus8009/12 i hisense 43e7kq. Obzirom da nemam mogucnost za ruter jer je 4ti tv neophodno mi je da postoji mogucnost instaliranja aplikacije. Hisens ima VIDAA os, dok philips koristi Titan os

pa, Titan OS nije naveden među podržanim sistemima tako da taj Philips ispada.

imaj ma umu da smo ti naveli operativne sisteme na kojima je podržana EON Smart tv/box/stick aplikacija (logovanje na kod, ne na korisničko ime+lozinka), za slučaj da misliš da može nekako da se pokrene mobilna aplikacija

Pozdrav ljudi, imam već jedan TV na kome korisrim EON i želeo bih da koristim i na drugom TV-u koji nije smart. Da li mogu da uzmem neki android box npr x96 mini i da na njemu instaliram EON? Čitao sam neki pišu da im ne radi na android boxevima itd.

Nazad
Vrh Dno