Šta je novo?

EON TV na Amazon Firetv Sticku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

hose

Poznat
Učlanjen(a)
07.04.2021
Poena
35
Pozdrav ekipa, dakle imam yettel internet kući, prikačim se preko laptopa na proton vpn izaberem Srbiju i kasnije na eon tv i sve radi kako treba i N1 i SportKlub i svi kanali. Nakon toga pređem na Fire Stick, uđem na proton vpn takođe se povežem na Srbiju na isti server, ali eon tv neće da radi na sticku, ne izbacuje da je problem u GeoBloku i da ne rade samo N1, SportKlub, Nova i tako ti kanali nego ne želi uopšte da uđe u aplikaciju, izbacuje grešku PROBLEM SA MREŽOM. Ima li pomoći nekakve?

radi li uopšte EON Smart TV aplikacija na Fire OS-u? Fire OS nije Andrid TV

Samo instaliraj odgovarajuću EON aplikaciju za Google TV uređaje, radi provereno, imaš u odgovarajućoj Fire TV temi.

Pozdrav,
EON na Fire Sticku detektuje upaljeni VPN i onda se ne startuje.
Rešenje bi bilo sledeće:
1. Startuješ EON bez upaljenog VPNa i postaviš na neki kanal na koji radi.
2. Zadržiš na daljinskom home taster nekoliko sekundi i pojaviće se meni gde izabereš apps.
3. Sada startuješ VPN i povezeš se na server.
4. Opet zadržiš home taster - Apss i sada prebaciš na eon
5. Sada bi trebalo da sve radi.

Pozdrav,

Lakše rešenje. Instaliraš stariju verziju Eon aplikacije kojoj ne "smeta" geoblock prilikom podizanja aplikacije. Ja koristim npr verziju 3.77.12297.
Kad imaš nju samo uključiš VPN i sve normalno radi. Nema potrebe za ulaženjem i izlaženjem.
Aplikacija je ista kao i ove nove. Jedina razlika je da kod premotavanja nemaju one sličice da se vidi dokle si stigao sa premotavanjem.

teme za EON aplikacije su u ovom podforumu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno