Jel ima u nekoj zemlji Netflix koji radi na tom boxu?Zašto misliš da će oko Netflix išta da se menja na bolje?![]()
Jel ima u nekoj zemlji Netflix koji radi na tom boxu?Zašto misliš da će oko Netflix išta da se menja na bolje?![]()
Може да буде електролит у извору напајања. Под оптерећењем падне напон. Можда није то, али је то једна могућност.Rekao bih da je vreme za reklamaciju EON Boxa (KSTB6020) ali ajde da pitam ovde prvo.
Pre nekih pola godine prvo je zamrzavao YouTube tj ne mozes ni jedan video da pustis, cim pustis on se zamrzne. Restart jedino pomagao.
E onda je poceo sam da se restartuje po par puta nedeljno nebitno da li gledam tv ili YouTube ili nesto trece.
Medjutim zadnjih mesec ipo dana box se sam ugasi i ne moze se vise upaliti, ni jedna lampica ne svetli na njemu. Probam na prekidac sa zadnje strane, nece, iskljucim kabal za napajanje, nista, ukljucim/iskljucim adapter nista potpuno deluje mrtav i tek posle N pokusaja nekako se upali i radi ok jedno vreme pa i par dana dok se opet ne ugasi bez znakova zivota. Evo pre sat vremena sam ga jedva oziveo, dobrih 15 min sam pokusavao i evo sad radi ok.
Dok radi, probam da drndam kablove da nije negde los kontak/prekid ali sve radi ok ali kad se ugasi deluje totalno mrtav, ne radi ni jedna lampica, nije da se pali pa gasi.
Edit: Vidim da sad ima novijih box uredjaja ali da neki od njih ne rade preko kabla a to nam je nekad spasavalo glavu kod ovog naseg modela, jer nekad nestane internet i ne radi premotavanje ali tv i dalje radi (jer je prikljucen preko koaksijalnog kabla) i klinci mogu da gledaju crtic.
Da li neko zna sta davaju sada tj koji je aktuelan uredjaj ako budu menjali ovaj.
Ja sam isto prebacio Eon box da preko njega gledam sadržaj na Philips Oled-u (Android TV OS). Prosto Eon app na tom TVu ne radi kako bi ja hteo. Na nekim kanalima je dobro, na drugim loše, i tako u krug. Pokušavao sam i nisam uspeo da namestim. Preko Eon box je konzistentnije.Hmmm zar sam ja jedini koji nema prituzbi na Kaon i kome je lepsa i prirodnija slika sa Eon boxa nego sa Eon apk na 55 Oledu
Ako ti treba DVB-C, imaš jednu opciju samo.Izgleda da je box skroz otisao, sinoc tacno u 12h ugasi se (drugi put u jednom danu) , pokusavao da ga ozivim, nista. Prenocio celu noc iskljucen iz struje, i pokusam jutros, ma kakvi, nema znakova zivota. Boxov adapter sam probao na rutetu (isti napon ia amperaza 12V-1.5A) i ruter radi ok ali nisam mogao adapter od rutera da probam na boxu jer je malo siri. Vratim se na box, nista.
Sad sam skroz zbunjen u vezi boxova koji su dostupni. Da li moze neko da pobroji sve boxove koji mogu da se dobiju tj koji su u opticaju da bude na jednom mestu sve jer je po temi je veoma razbacano i stalno se spominje jedan od njih.
Potpuno ste u pravu. Izgleda da je tako.Ocigledno nije ni imao licencu nego je moglo kratko vreme dok vrv. nije Netflix otkrio i lupio zabranu ( i ocigledno da tehnicki moze samo sbb-a zabole da placa licencu jer za sta dele taj box svojim korisnicima nema u ponudi da moze i Netflix )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari