Nisam kontaktirao, imam NF na smart tv-u tako da me ne dotiče puno. Osim toga ne verujem sa bi mi nešto pomigli jer ne krše neke ugovorne obaveze, nisu ni obećali da će NF da radi na njihovom boxuJel neko kontaktirao SBB u vezi sbstb02 i NF?
Mislim da bi za ovaj veliki problem morao da pišeš YouTube podršci. Ovo je već ozbiljna stvar i njima najbolje da pišeš i da im predočiš probleme.Zdravo svima,
da li je moguce da Youtube aplikacija na SmartBox-u ni danas dan ne moze da zapamti na kom delu sam zastao u nekom duzem video klipu, vec kad switch-ujem na gledanje kablovskog kanala pa se zatim vratim u YT aplikaciju ona kao da se ponovo pokrene i pokaze mi onaj obican startni screen umesto da nastavi video klip koji sam krenuo da gledam pre samo par minuta?
Verzija YT aplikacije mi je 4.10.001, bez Google naloga.
Takodje nisu u toj aplikaciji jos uvek uspeli da naprave speed shift, kad neko u stream-castu bas davi da mogu da ga ubrzam na faktor 1.5 ???
I jel postoji neko dugme na daljincu da mogu da switchujem aplikacije kao na Windows-u Alt-Tab ili ni to?
Hvala unapred
Moguće da neće da zapamti jer nisi logovan, ne beleži progres, a nanovo se otvara jer je box ubije u pozadini...Zdravo svima,
da li je moguce da Youtube aplikacija na SmartBox-u ni danas dan ne moze da zapamti na kom delu sam zastao u nekom duzem video klipu, vec kad switch-ujem na gledanje kablovskog kanala pa se zatim vratim u YT aplikaciju ona kao da se ponovo pokrene i pokaze mi onaj obican startni screen umesto da nastavi video klip koji sam krenuo da gledam pre samo par minuta?
Verzija YT aplikacije mi je 4.10.001, bez Google naloga.
Takodje nisu u toj aplikaciji jos uvek uspeli da naprave speed shift, kad neko u stream-castu bas davi da mogu da ga ubrzam na faktor 1.5 ???
I jel postoji neko dugme na daljincu da mogu da switchujem aplikacije kao na Windows-u Alt-Tab ili ni to?
Hvala unapred
nisi slušao kad smo pričali da ne radi skeniranjeKupio sam na kp eon box sa DVB tjunerom.
Aktivirao sam eon app , ali nigde nemam opciju da skeniram DVB mrezu, samo mi u informacijama stoji DVB signal 0%.
Probao sam i sa DVB C signalom i sa DVB T2 signalom.
Да ли се тиме нешто добија на СББ мрежи? Да ли су сви канали закључани?Instaliraj Live Channels app pa preskeniraj preko nje:
![]()
Download Live Channels APK - Latest Version 2023
Download & install Live Channels APK - ✔ Version: 1.30.486268164 - com.google.android.tv - Google LLC - App for Android 4.4, 4.3, 4.2, 4.1 / Android 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 / Android TV & Tablet / PC Windowsapkcombo.com
Да ли е тиме нешто добија на СББ мрежи? Да ли су сви канали закључани?Instaliraj Live Channels app pa preskeniraj preko nje:
![]()
Download Live Channels APK - Latest Version 2023
Download & install Live Channels APK - ✔ Version: 1.30.486268164 - com.google.android.tv - Google LLC - App for Android 4.4, 4.3, 4.2, 4.1 / Android 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 / Android TV & Tablet / PC Windowsapkcombo.com
Да ли могу да се гледају Т2 прогами?Nemam SBB tako da ne znam. Testirao samo dvb-t2.
Na SBB-u su svi kanali zakljucani sem Info kanala i nesto domacih radio kanala.Да ли е тиме нешто добија на СББ мрежи? Да ли су сви канали закључани?
Да ли могу да се гледају Т2 прогами?
Koliko vidim baš i ne odgovaraš...Nisam nesto aktivan na forumu u poslednje vreme a i bio na moru...
Ako nešto treba odgovaram na PM 👍
Hvala puno na odgovoruRadi lepo vracanje unazad s tim sto ima za 7 dana za razliku od mts-a koji ima valjda do 30 dana. Sto se telvizora tice to ti niko sa sigurnoscu ne mze tvrditi dokle ce raditi. Najsigurnije ti je da uzmes osd njih Eon box i neces imati brige sto se toga tice.
Android.Koji je sistem u pitanju na tom tv-u? Android ili webos?
Ok. Hvala puno na brzom odgovoru i pomoci.Ako je Android tv sistem trebalo bi da radi na duze staze. Ako je obican onda to nijo ne zna.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari