Upravo su mi namontirali EON box i dok smo vadili daljinski pitam ga da li svetle dugmici i majstor rece da su u pitanju nove revizije daljinskog i da svetle ali da ne zna koju sam verziju dobio dok ne upalimo...vraga kad smo ubacili baterije ispalo je da je novija verzija, dugmici svetle i majstor rece da ne zna kako se iskljucuju na ovoj verziji. Probao sam sa kombinacijom strelica na desno + coveculjak + ok ali nista se ne desava tj ne pale se ona sveta gore.
Sto je cudno na SBB sajtu postoji upustvo (https://sbb.rs/a44352/podrska/servisi/televizija/Napredne-funkcije-EON-daljinskog-upravljaca.html) koje kaze da u opcijam gde se vidi status baterije daljinskog postoji opcija za iskljucenje osvetljenja kao i timeout za gasenje ali ja nemam tu opciju. Doduse ceka me update sistema od 600mb mozda se dobije sa njim ali nisam jos odradio.
Prepostavljam da jos niko nije uspeo da iskljuci osvetljenje na novijim daljinskim uredjajima?
Тај ОТТ смарт бокс није пуштен још у промет, ја сам уговор склопио пре 10 дана и добио сам хибридни ЕОН бокс, само пребачен у ОТТ мод.![]()
A tako znači. Vidiš tu informaciju nikako nisam mogao od njih da iščupam. Zato i čekam ovoliko dugo taj OTT Box.
Hibridni Box prebacili u OTT? Sad mu ne treba coax kabl da bi puštao stream?
Nadam se da neću i ja dobiti taj transformisani hibridni Box.OTT Box ima i WiFi i Android 9.
Nego daljinski, kakve promene ima nova revizija?![]()
Па нећеш га скоро ни добити, мора ваљда да буде представљање, гала вече и остале *******ције, није још увек за кориснике, вероватно се подешава и тестира у СББ-у ("Унитед Клауд"'-у), па док исчитају све шта ми овде жврљамо, да знају шта су пропусти и шта да коригују на време...Сервери раде, апликација је направљена, бокс је направљен исто...шта се чека, нисам паметан... :d
А даљинац као даљинац, исти као и пре, додуше мој не сија у мраку, немам са тим проблема, такав је дошао. Кад сам повезао бокс са интернет везом, одмах је повукао неки апдејт, вероватно са сервера, пошто је бокс стигао у "фабричком издању". Нема коаксијални кабал, јер нисам у мрежи, зато ми "црпи интернет". Оптимално му треба 5мб/с да иде у HD формат слике а препоручено је 10мб/с, тако да једва имам за то... техничке могућности су у мом месту ужас, не постоји СББ инфраструктура, а ако им је ЕОН ван мреже будућност, онда сумњам да ће је и уводити овде, али зато не могу ни нет њихов да имам.![]()
Upravo su mi namontirali EON box i dok smo vadili daljinski pitam ga da li svetle dugmici i majstor rece da su u pitanju nove revizije daljinskog i da svetle ali da ne zna koju sam verziju dobio dok ne upalimo...vraga kad smo ubacili baterije ispalo je da je novija verzija, dugmici svetle i majstor rece da ne zna kako se iskljucuju na ovoj verziji. Probao sam sa kombinacijom strelica na desno + coveculjak + ok ali nista se ne desava tj ne pale se ona sveta gore.
Sto je cudno na SBB sajtu postoji upustvo (https://sbb.rs/a44352/podrska/servisi/televizija/Napredne-funkcije-EON-daljinskog-upravljaca.html) koje kaze da u opcijam gde se vidi status baterije daljinskog postoji opcija za iskljucenje osvetljenja kao i timeout za gasenje ali ja nemam tu opciju. Doduse ceka me update sistema od 600mb mozda se dobije sa njim ali nisam jos odradio.
Prepostavljam da jos niko nije uspeo da iskljuci osvetljenje na novijim daljinskim uredjajima?
Ja na primer imam sbb kod kuce, ali nemam EON aplikaciju na TV-u (nije bas toliko smart tv) i posto imam vise uredjaja u kuci (iskoriscen i EON box) ja sam kupio jos jedan klasican EON box za koriscenje VAN sbb mreze i samo sam ga povezao na sbb koaksijalac i net i ukucao kod posle vracanja EON na fabricko stanje i gledam redovno sbb na njemu, radi mi i vracanje kanala i live ...
Ne moze, jer ga koristim kao postpaid, vezan mi je na kod od mog naloga (u SBB mrezi) i nije vise vezan za koriscenje van mreze, kada se iskljuci coax pise NO SIGNAL.
Zanimljivo ako je tako, da box automatski menja rezim rada iz ott u hybrid, i obrnuto.
Isto napiše da nije naš region!?Ovaj: https://www.apkmirror.com/apk/hbo-holding-zrt/hbo-go-europe-android-tv/
Dakle app koji ima package id: eu.hbogo.androidtv.production
A developer-a: HBO Holding Zrt
^
I dalje je isto... x/
Hvala svima na pomoci, nasao sam resenje. Prebacio sam HDMI iz video moda u PC mod i sada se onaj bug povukao.![]()
Ja sam prezadovoljan sa BOX-om.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari