Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo EON OTT BOX je moglo da se obriše, da uključim svoj android box ukucam kod i gledam. Sad nema da se obriše njihov OTT box
6a7edf0e5c0c213765c7dbc810b29fe9.jpg

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока

Ја сам пре неки дан брисао. Нисам могао да пријавим ЕОН бокс па сам обрисао Smart app (X96 max), затим пријавио ЕОН бокс и онда X96 max. Тако да сада раде оба пише 1/1 активираних смарт апликација у налогу.

Ја сам пре неки дан брисао. Нисам могао да пријавим ЕОН бокс па сам обрисао Smart app (X96 max), затим пријавио ЕОН бокс и онда X96 max. Тако да сада раде оба пише 1/1 активираних смарт апликација у налогу.
Ja eon ne mogu jednostavno ne nudi tu opciju,pre opušteno moglo, videću da sačekam možda i proradi jel vidim da je kod mene ceo prikaz korisničkog naloga promenjen

Нема ни код мене опције за брисање ЕОН бокса, ја сам га вратио на фабричка подешавања (покушавао сам нешто) па сам се пријавио поново.

Pre lepo bilo obrišem eon box, pa mi se pojavi ona tabela za upisivanje onog koda, sada ništa. Plašim se samo da ne bude onaj fazon da moramo box samo od sbb-a da uzimamo

Ne možeš box da brišeš, dole niže se briše aplikacija
Pogledajte prilog 288402
To dole niže imam aplikaciju za telefon, registrovan pretraživač i aplikaciju za windows 10. Sve to mogu da obrišem bez problema, a eon box ostaje i dalje da radi i njega ne mogu da obrišem, ja hoću svoj box da uključim jer ima jaču memoriju brzinu i sve ali ne mogu jer nemam opciju gde da upišem onaj kod, a to mogu jedino ako obrišem eon box, a to ne mogu

Evo, ja hoću eon box da obrišem da bi uključio svoj android uređaj, al nemam gde da upišem onaj kod što aplikacija izbaci, a to mogu jedino ako eon box obrišem
9ed2955694cd87a1d2c7f2dc4fe7260d.jpg

Муки да ли имаш могућност регистрације једног Smart уређаја ? Код мене иду нон смарт а испод један smart уређај, њега сам брисао. А ако немаш ниједан требало би да можеш да га пријавиш. На почетној страни профила мени стоји
5/8 мобилни и 1/1 смарт уређаји.

Муки да ли имаш могућност регистрације једног Smart уређаја ? Код мене иду нон смарт а испод један smart уређај, њега сам брисао. А ако немаш ниједан требало би да можеш да га пријавиш. На почетној страни профила мени стоји
5/8 мобилни и 1/1 смарт уређаји.
Imam ovakav prikaz
a3f1992feba7bd4c9c558675c34eb043.jpg

Kad pritisnem aktiviraj izbaci mi ovo
c275438a34f420b0c9fadbddd99ce4b9.jpg

Samo jedan od ta tri ispod da obrišeš pa da umesto njega aktiviraš svoj box. To što ima kod je aplikacija namenjena smart televizorima. Da li u tvoj paket sadrži smart aplikaciju?

Па ето десно ти је могућност активације смарт тв уређаја. Пробај то и упиши код. Да сад сам видео шта избаца. А шта има кад скролујеш доле испод тих нон смарт уређаја ? Треба да је бело неприметно поље кад кликнеш мишем показује где се уписује код, а ако немаш право на додатну смарт апликацију онда не знам, једино да их зовеш да они бришу.

Poslednja izmena:
А како изгледа скролујеш доле испод тих нон смарт уређаја ?

Ne znam da li se razumemo hoću moj android box da povežem koji sam nekada koristio, ali ne mogu jer nemam kod gde da upišem. Pre je bilo obrišem eon box i ovaj povežem sad eon box ne mogu da obrišem. Uređaj na slici hoću da povežem jer ima jaču memoriju i brzinu.
fc0f888f5b58f8f9291196cf2b94942a.jpg

Ovo nije android tv sistem ovaj Tanix. Njega ne mozes prijaviti u smart tv slot. A eon boks ne mozes nikako obrisati koliko znam.

Ovo nije android tv sistem ovaj Tanix. Njega ne mozes prijaviti u smart tv slot. A eon boks ne mozes nikako obrisati koliko znam.
Na tom tanixu sam bez problema gledao, čak i daljinski funkcioniše,a eon box sam mogao da obrišem, sad kako su ažurirali korisnički portal ne mogu eon box obrisati.

To mi je novo da se eon boks mogao nekad izbrisati, iskreno, prvi put cujem za to

Видим на снимку да под смарт тв стоји активирани уређаји 0/0, требало би 0/1, тако да не можеш да активираш додатну смарт апликацију. Не знам једино да их зовеш и питаш да они обришу и да ли имаш право на ЕОН + смарт тв.
Код мене је овако Снимак екрана (3).png

To mi je novo da se eon boks mogao nekad izbrisati, iskreno, prvi put cujem za to
Da bez problema meni je čak drugačiji prilaz portala bio kad ga obrišem izbaci mi tabelu gde da upišem kod, e onda upišem kod sa tanixa i normalno sve radi u *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*

Šta je ovo mjau mjau sad? Nisam to napisao

Pa jedino da ih zovem da oni obrišu eon i da im izdiktiram kod sa mog uređaja, mada čisto sumnjam da će to hteti

Једино тако, по снимку немаш могућност на додатни уређај, а ако имаш они то могу да исправе и да имаш ЕОН бокс плус тај Tanix.

Једино тако, по снимку немаш могућност на додатни уређај, а ако имаш они то могу да исправе и да имаш ЕОН бокс плус тај Tanix.
Nikada nisam mogao dva, mogao sam ali da na tanixu koristim miš. Tako sam mogao. A kada obrišem eon box i upišem kod sa aplikacije onda sam mogao da koristim tanix sve sa daljincem, tada mi miš nije trebao. Nekada je moglo eon box da se obrise

Вероватно су нешто мењали ни ја не могу да обришем Еон бокс преко профила. Пре је и мени писало 2/2 (бокс + смарт) а сада 1/1.

Menjali jesu nisam za Kovin još. Pre mi izbaci onaj kvadratić gde upisujem kod sam. Sada ništa.

Evo moje dopisivanje od 9.03.2020 isto nešto slao. Ividite box je mogao da se obriše
a2b226f453cad431ac6d15b4c2084d76.jpg

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno