Šta je novo?

EON Smart Box (2024/2025) [nije tema za EON aplikacije]

Koji EON box SBB trenutno daje za nove korisnike, i da li na njemu funkcionise fora sa otkljucavanjem wifi-ja?
Hvala :)

Imam problem sa korišćenjem aplikacije STube na boxu.Naime nakon korišćenja STube i povratka u Eon nemam zvuk. Samo ponovno pokretanje boxa resava problem.
Ima li neko slična iskustva i eventualno rešenje problema?

Ne moras da resetujes. Udji u podesavanja/aplikacije/ izaberi ST i prinidno je zaistavi.

Treba mi pomoć oko interneta i EON boxa. Radio je normalno dok danas nije bilo prekida interneta u jednom trenutku (mts ruter). Internet je normalizovan, ali EON ne mogu da pokrenem, stalno izbacuje "početna strana nije dostupna" i nema interneta. Probao sam i sa drugim EON boxom od prijatelja, isto pokazuje. Probao sam i sa drugim kablom i Lan portom opet ništa. Restartovan je i ruter i Eon Box "milion" puta. Da li neko zna šta je u pitanju. Hvala!

problem je do same EON aplikacije. nešto su zeznuli u back-end-u. više o tome se diskutuje u podforumu "online servisi"

Nisu nista zeznuli vec treba VPN.
Koristim Telmech.ba nalog i ne radi vise bez VPN.

… interesantno je da kod mojih, na A1 kucnom netu, radi bez problem Eon box…

,,, kolega je u drugoj temi našao u čemu je problem - ako koristiš na EON ili sličnom boxu, TVu gde postoji mogućnost, promeni DNS na recimo 8.8.8.8 i radiće…
p.s. izgleda da je trenutno rešeno…

Poslednja izmena:
ja kad prebacim na mobilne podatke izbaca mi servisnu gresku, kad sam na wifi u radi normalno. jel zna neko o cemu se radi ili je to samo meni?

Radi mts DNS sad za zapise na *.cdn.united.cloud juče nije radio do kasno uveče, odnosno vraćao je pogrešne rezultate.

Prethodnih par dana na starom vise od 2 godine Boxu nekoliko puta dnevno se restartuje i treba mu nekad i 10 minuta da se vrati na ostalim Box ovima sve u redu dali je do starosti boxa, da trazim da ga zamene

Ма јок... Што би се цимао.

Vrati ga na fabricka pa ako nastavi takonda radi zovi da ti zamene.

Vrh Dno