Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Ja imam paket boz onog njihovog boxa tako da sam stvarno samo instalirao app na moj smart box i cepao. Ako hoces da koristis mobilnu aplikaciju trebace ti neki bezicni mis ili Air mouse, ako koristis smart tv aplikaciju koristis daljinski koji dobijas uz box i mozes da podesis HDMI CEC i koristis daljinski svog tv-a.

Poslednja izmena:
Najbolje da ih nazoveš i proveriš šta dobiješ za određeni novac. I proveri listu kanala da li ti odgovara to što se nudi u light paketu.

Oket,hvala
Ali prošlo bi bez naknada?

Sent from my LG-M250 using Tapatalk
Ako hoces samo aplikaciju prijavis se preko njihovog sajta. Napravis nalog,izaberes paket i to je to. Dobijas jednu smart i tri ,,obicne,, aplikacije na koriscenje. Posto ne uzimas box nemas nikakvih naknada. Imas pravo 15 dana da je koristis probno,pa ako ti odgovara nastavljas dalje. Ako je uzmes na dve godine privoh 6 meseci placas po 699dinara,a ostatak punu cenu paketa koji si izabrao. Sve se zavrsava preko sajta za par minuta i aplikaciju odmah mozes da pocnes da koristis.

Koje uslove treba da zadovolji televizor, da bi EON aplikacija radila na njemu?
Na sajtu SBB-a postoji spisak televizora koji podrzavaju EON, ali su to sve televizori iz vise klase.
Nekako mi neverovatno da neki jeftiniji android televizori ne mogu da rade sa EON-om?

ne mogu, jer nemaju pravi android tv vec android za tablete sa patchovima da radi daljinac.

Sent from my motorola one using Tapatalk

Zašto eon atv onda radi na boxu sa običnim androidom?

Može na ovim malo jačim samo što ne rade sve funkcije daljinskog npr ne radi skrol tako da ne može da se vidi ceo meni.

Mislis na Android Tv verziju aplikacije?

Koje uslove treba da zadovolji televizor, da bi EON aplikacija radila na njemu?
Na sajtu SBB-a postoji spisak televizora koji podrzavaju EON, ali su to sve televizori iz vise klase.
Nekako mi neverovatno da neki jeftiniji android televizori ne mogu da rade sa EON-om?

Android 5 pa na gore. I nista vise ti ne treba.

Molim administratora da zakači temu...
Jel android tv
Jel android mobilni
EON verzije
I uslovi za koji paket kome pripadaju
Ne može se više ovako
Hvala

Pozdrav ljudi, da li jos neko ima problem da mu EON WEB zakucava na svakih 10 sec, na po pola sekunde i da vrati jedno 2 sekunde program unazad. Ista prica je i preko Chorome-a, Explorer-a. Ima neko resenje za to, mozda Mozilla ?

EON ne radi na Samsung televizorima. Kod mene je radio proslog leta i vise ne radi. Aplikacija nije ni listovana na tizen storu. Da li kod nekog radi?

Koji je to model u pitanju?

Na LG webOS radi kao sat.

Ja u inostranstvu nemam više od pola kanala ali sve što me zanima je uglavnom tu. Nema RTS, Pink i lokalizovanih stranih programa. Nebitno skroz.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Heee... na mom se vuče kao mrtav konj. Sve je do hardvera.

Poslednja izmena:
Na Philips tv-u sa Androidom baš odlično radi, nema bagova za sada.

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

Na LG webOS radi kao sat.

Ja u inostranstvu nemam više od pola kanala ali sve što me zanima je uglavnom tu. Nema RTS, Pink i lokalizovanih stranih programa. Nebitno skroz.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Preskočiti nekoliko hiljada ljudi sa televizorima koji imaju 1 verziju lg Web os (2.0) koji se pritom ništa posebno ne razlikuje od narednih (Web os 3 i 4) tj ne platiti da se aplikacija okači i za te verzije je čist bezobrazluk. Ako si već razvio apk za Web os onda je pusti na svim verzijama. Razumem da je tv iz 2010/11 kada su se tek pojavili smart ali tv od pre 2,3 godine da ne podržava apk je smešno. Pa kome ćeš prodati tu uslugu?
Onaj ko je kupio tv pre 2,3 godine sigurno neće kupiti opet novi da bi mu radila 1 aplikacija. A istina lepo radi na tom novom lg Web os 3.5 mislim da je verzija u njemu. Fluid o, bez bagova, slika extra... Porediti to sa android boxom je neozbiljno.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Ono sto je problem je haos sa tim "Smart" televizorima. Godinama sam pricao i verovao da ce ta prica da pukne ko zvecka kada se pojave best buy Android Box-evi koji bi preuzeli tu ulogu 100%, tako da svaki TV postaje Smart TV. Ali avaj, i tu je zavladao haos, tako da se proizvodjaci i dalje cimaju praveci svako svoju Smart OS varijantu, kao u vreme 90-ih. Samo open source i standardizacija tu spasava stvar.

Ali, kada su box-evi ovakvi kakvi jesu - onda ljudi i dalje biraju da kupe "Smart TV" pre nego neku kutijicu uz normalan TV sa dobrim ekranom.. ili ono sto kupuju obavezno TV sa integrisanim DVBT2 tjunerom, a imaju kablovsku, koja vise ni ne radi jer je SBB ukinuo analogni signal. Sve sto treba je DVB-C, ali dzaba to pricati. Ili za IPTV - gde tuner nije ni potreban.

A sad sta je razlika u pozadini za taj LG WebOs izmedju major verzija ne znam, ali moguce da API nije isti, i da app prosto nije kompatibilna sa starim OS.

Nazad
Vrh Dno