Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Imam Android na tvu,udjem u EON pa ukljucim VPN ali opet nemam Novu i SK,samo N1.I jos neke kanale nece da otvori.U cemu je fora?

Pozdrav
Dobio sam od drugara EON nalog za mobilnu app (mail i lozinku). Ima li kakva varijanta da to proradi na Sony smart tv sa android 9. Pročešljao sam malo temu, skinuo onu modovanu aplikaciju 18.4 ... Nije htela da se instalira na tv. Ima li ko neku koja radi?
Ako ovo ne pije vodu , da li mi možete preporučiti neko android box gde mogu da instaliram mobilnu aplikaciju koja će raditi. Imao sam na umu nešto tipa Tanix tx9s ili tanix tx3. Najradije bih uzeo Firestick 4k ali mislim da tek na njemu ne bih uspeo da instaliram mobilnu aplikaciju koja bi radila.
Hvala

То су смарттв апликације, треба ти активација отп кодом.

Lepo čovek pitao za mobilnu aplikaciju, a ne za smart TV app... Ja na Firesticku nisam uspeo da pokrenem mobilnu app, čak ni modovanu... Smart app sa kodom radi normalno...

Pozdrav,
Moze li preporuka za neki jeftiniji smart box na kome moze EON( za mobilni) ne preko koda. Samo ce da mi sluzi za EON tako da ostale karakteristike mi nisu vazne.
Hvala.

Evo ovako , posto je @furio potvrdio da mu radi na android tv-u a i barem jos 20-tak ljudi preko p.m. sa raznoraznim boxovima da ih sada ne nabrajam ( a nije se desilo ni jednom da se nije moglo instalirati ili ti da ne radi ) a ovde ljudi pisu da ne radi vise ( razlog zbog cega ne radi ja stvarno ne znam jer i nisam neki strucnjak ) ja sam tu staru modovanu Eon apk 1.8.140.....( koju su ovde iskusni forumasi vec dosta puta ovde postavljali ) samo provukao kroz clone app i promenio joj verziju i ona pokazuje kao 2.0.7 i verovatno sam slucajno ili sama app namestila to sto joj je smetalo da se instalira.
U svakom slucaju stara kljusina je jos ziva 😁😃i kome treba iz raznoraznih razloga i nije mu tesko da se " maltretira" sa nekim misom (airmausem) ja cu je ovde postaviti , uz ogradu da stvarno ne znam do kada ce davati znake zivota 😃😁👍

Znaci modovana Eon mobilna apk (sa user/pass ) koja moze da se instalira na android tv uredjajima

Poslednja izmena:
Iako sam se raspisao trudeci se da nista ne zaboravim a prodje edit ipak da napisem i ovo , posto je clone verz. vec poznato ona se ponasa kao dual apk tj. moze se instalirati pored vec postojece orig. Eon aplikacije ili koje god i obe se mogu koristiti bez problema.
Sto je u mom slucaju bila potreba gde sam u Kaounu pored vec orig. Eon apk sa mts internetom zbog vracanja unazad UM kanala stavio nju da za to sluzi da se ne bi *****avao sa vpn-om i logovo se sa mobilnim nalogom Eon van mreze jer je Eon smart slot otisao na drugo mesto

Potvrđujem da ova modovana apk radi bez problema, s tim da sam ja još uključio talkback opciju i sada aplikacija radi sa daljinskim od box-a, ne mora da se koristi miš.

Opcija za osobe ostećenog sluha ili vida. Kada se uključi, pojavi se kvadratić koji se pomera daljinskim. Provereno radi na Eon mobilnoj apk. Jedini problem je što talkback čita sve što se kvadratićem obeleži.

Tu sad ima vise mogucnosti mis , airmouse ili preko mouse toggle ili mattv app napravis da daljinac bude mis i eto sada i sa talkback

Pozdrav,

Koristim na GTKING-u mobilnu verziju sa VPN-om i sve je radilo OK, to je verzija sa google play-a. Medjutim od sinoc kako pokrenem VPN pa posle njega EON odmah izbaci: Informacija niste konektovani. Cim ugasim VPN sve radi normalno sem sto nemam sve kanale. Sta je to moglo da se desi odjednom? Verzija je bila 2.0.38 i dalje mi je ta verzija, hocu reci nije se update-ovao

Na jednu stranu si naveo model boxa i verz. Eona gde je sigurno sve u redu , a na drugoj gde se sigurno desila promena servera ip adrese ( drzave koju si koristio ) koja ne odgovara Eonu nisi naveo koji vpn i sa kojom zemljom si koristio , probaj neku drugu zemlju ili drugi vpn

Na jednu stranu si naveo model boxa i verz. Eona gde je sigurno sve u redu , a na drugoj gde se sigurno desila promena servera ip adrese ( drzave koju si koristio ) koja ne odgovara Eonu nisi naveo koji vpn i sa kojom zemljom si koristio , probaj neku drugu zemlju ili drugi vpn
Izvinjavam se, koristim AtlasVPN i zakacim se na Srbiju. VPN je legalan i licenca je placena. Sve je radilo sigurno 6 meseci i od sinoc nece da radi.

Probaj hrvatska , bosna , slovenija , grcka , bugarska neka zemlja koju ima taj Atlas a gde radi UM grupa da premostis dok opet ne promene server za Srbiju , i nikad nije lose ocistiti cash i mozda restart rutera

Probaj hrvatska , bosna , slovenija , grcka , bugarska neka zemlja koju ima taj Atlas a gde radi UM grupa da premostis dok opet ne promene server za Srbiju , i nikad nije lose ocistiti cash i mozda restart rutera
Jasno, ok, probacu to... P.S. Probao sam ovu cloniranu verziju aplikacije ali preko wifi NETa takodje sa VPN-om zakacen na Srbiju sve radi ok!

Ja sam sa Private VPN stavio na Hrvatsku i imam i N1,Novu S i SK.

Користим Еон Тв апп на андроид боксу, верзија апп-а: 4.0.32936 (активира се кодом ). Планирам да убацим други ром па ме занима да ли на неки начин могу бекаповати апликацију са свим подацима и подешавањима и касније их је ресторовати на новом систему? Покушавам да избегнем цимање изнова човека да ми даје код за регистрацију уређаја… Јел пробао неко нешто слично и дал је могуће уопште ?

Mislim da ces ipak morati da cimas coveka da ponisti taj uredjaj u moj sbb i da ga ponovo aktivira kad budes uradio novi rom
Kad vec pisem forumas @veloce na Iris temi je objavio zanimljiv post za Psiphon vpn ima tunneling ima Srbija moze na Kaon box prenecu i ovde jedino nisam proverio koliko je free i da li ima neka ogranicenja po tom pitanju al za kratko vreme lepo je radio jedino sto sam primetio dosta smanjuje brzinu interneta ali radi 😁😃

@kiboni Ako sad na tom ROM-u imaš root i na tom koji planiraš da flešneš takođe imaš root onda možeš sa Titanium Backup da uradiš sad backup a posle restore Eon TV aplikacije i to je to, voziš po starom.

Bez root-a neće da može.

@kiboni Ako sad na tom ROM-u imaš root i na tom koji planiraš da flešneš takođe imaš root onda možeš sa Titanium Backup da uradiš sad backup a posle restore Eon TV aplikacije i to je to, voziš po starom.

Bez root-a neće da može.
Хвала на одговору, јел могуће иста ствар да се одради са "Helium - App Sync and Backup" апп ? Колико видим она може и без рут-а али мораш да инсталиаш апп и на андроиду и на виндовс-у па онда се одради бекап и исто тако врати касније на новом рому?

Такође шта се дешава са Еон ТВ апп uid's, копира ли Титанијум/Хелијум и ту информацију ?

Titanium kopira sve iz /data/data a Helium bez upotrebe root premission šta uspeva da kopira nemam pojma nikad nisam koristio (poznata mi je aplikacija ali je nikad nisam instalirao i testirao jer svaki mobilni mi je bio rootovan i uvek sam koristio Titanium Backup). Svakako možeš da testiraš pa vidiš jel radi ili ne. Tipa backup sa tog boxa a restore na Android emulator na kompu (ako nemaš drugi, treći... box).

Ljudi koji box je onako solidan a da nije skup i da mu radi EON mobilna verzija? Naravno da radi VPN preko etherneta i da nema cimanja oko kabela ukljuci-iskljuci i slicno... hvala unapred

Ja koristim A95 F3 i F4 za tu namenu
Imam i H96 pro+ koji moze da tera i poslednju mobilnu verziju ali to nemas nigde da kupis.

Ima li neka insajderska info da li planiraju da konacno izbace app za tvOS?

Nazad
Vrh Dno