Sunshine4747
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.11.2020
- Poena
- 155
Ako ti nije Android TV onda ništa od VPN na televizoru.
Koji uređaj je u pitanju?Potvrđujem da ova modovana apk radi bez problema, s tim da sam ja još uključio talkback opciju i sada aplikacija radi sa daljinskim od box-a, ne mora da se koristi miš.
Mi box sKoji uređaj je u pitanju?
Izvinjavam se, koristim AtlasVPN i zakacim se na Srbiju. VPN je legalan i licenca je placena. Sve je radilo sigurno 6 meseci i od sinoc nece da radi.Na jednu stranu si naveo model boxa i verz. Eona gde je sigurno sve u redu , a na drugoj gde se sigurno desila promena servera ip adrese ( drzave koju si koristio ) koja ne odgovara Eonu nisi naveo koji vpn i sa kojom zemljom si koristio , probaj neku drugu zemlju ili drugi vpn
Jasno, ok, probacu to... P.S. Probao sam ovu cloniranu verziju aplikacije ali preko wifi NETa takodje sa VPN-om zakacen na Srbiju sve radi ok!Probaj hrvatska , bosna , slovenija , grcka , bugarska neka zemlja koju ima taj Atlas a gde radi UM grupa da premostis dok opet ne promene server za Srbiju , i nikad nije lose ocistiti cash i mozda restart rutera
Хвала на одговору, јел могуће иста ствар да се одради са "Helium - App Sync and Backup" апп ? Колико видим она може и без рут-а али мораш да инсталиаш апп и на андроиду и на виндовс-у па онда се одради бекап и исто тако врати касније на новом рому?@kiboni Ako sad na tom ROM-u imaš root i na tom koji planiraš da flešneš takođe imaš root onda možeš sa Titanium Backup da uradiš sad backup a posle restore Eon TV aplikacije i to je to, voziš po starom.
Bez root-a neće da može.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari