Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

fire stick i ostali Amazonovi boxovi i stickovi su neki fork regularnog Android OS-a za mobilne.To nisu Android TV uredjaji tako da moze da im se potkrade takodje da radi mobilna app :)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Amazon stikovi su zapravo u osnovi Android TV sistem. Koristim ih godinama.

Mobilna modovana aplikacija na nekima radi na nekima ne. I ako je isti uredjaj u pitanju. Konkretno fs gen2 iz 2018 eon mobilna radi.dok kod fs gen2 iz 2019 mobilna verzija ne radi. Tj puca strim

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока

Amazon stikovi su zapravo u osnovi Android TV sistem. Koristim ih godinama.

Mobilna modovana aplikacija na nekima radi na nekima ne. I ako je isti uredjaj u pitanju. Konkretno fs gen2 iz 2018 eon mobilna radi.dok kod fs gen2 iz 2019 mobilna verzija ne radi. Tj puca strim

Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Onda je vjerovatno do verzije Android TV-a

Послато са SM-G980F помоћу Тапатока

Ima li još neko problem sa android mobilnom aplikacijom? Od pre nekoliko dana odjednom neće da je otvori, samo stoji zaleđen onaj EON logo pri otvaranju.
Rešio sam problem tako što sam instalirao verziju 2.0.7 koja radi.
Što je najzanimljivije i ove novije verzije (trenutna je 2.0.12) su radile normalno do pre 2-3 dana.

Poslednja izmena:
Neko ima problem sa eon na iOS-u? Neće da se uloguje izlazi error?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Neko ima problem sa EON na MS Edge v44.xx?
Učita se interface ali kada se nešto pusti samo menja beli i crni ekran...

Jel moze neko link da pošalje od modifikovane apk i da mi pomogne koja verzija ima šanse da proradi na jednom od ovih uređaja:
Ugoos am6(android 9)
Mi Box (Android 9)
Firestick gen2 i Firestick 4K
Hvala unapred.

I mene zanima koja verzija bi mogla da radi i gde da se skine za neki Volt tv koji ima andorid 9.0. Kad se skine ova sa apk kaze da eon ne podrzava uredjaj....

Ako mislite na mobilnu verziju koja traži miš, imam ja onu mod verziju apk koja radi na tv. Ne znam da li mogu javno da objavim ili u porukama. Kome treba link neka se javi.
Ta verzija jedino nema dark mode i profile koje su uveli nedavno.

ecf02ce9c100269c29d580776b1f6e43.jpg

Ova verzija skinuta sa apk i ovo pise ja ne znam sta da mu radim, ako ti nije problem pusti mi u poruku tu drugi verziji samo da radi.

Jel TV ima običan Android ili ATV verziju? Odakle si skinuo app? Sa playstore-a ili preko fleša skinut sa neta?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Stvarno ne znam ali mislim da je taj atv. Skinuto direktno na tv sa sajta apk i instalirano

Zato i neće, tv je ATV I koristi smart app, a ti si instalirao verziju za običan android(mob, tablet)

Burazeru prosvetli me sta sad dalje, jer na drugim televizorima ima eon lepo u story sano ga instal i radi ali ovo veze nemam sta mu je.

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;6262690]Kod mene radi. 13.7

Proradilo i kod mene. Ne znam zašto je izlazila greška.

Jel nam radi HBO go sa ovim što nam je SBB dao ili mora da se plaća dodatno? Pošto čini mi se da sam video da piše HBO Go.

Burazeru prosvetli me sta sad dalje, jer na drugim televizorima ima eon lepo u story sano ga instal i radi ali ovo veze nemam sta mu je.

Ne nam tačno šta si radio. Suština je da sbb daje 1 smart app (smart TV I box sa atv os) I 5 app za mobilne telefone, računare, tablete, boxove sa običnom (non atv) OS-om. Moraš videti šta prvo koristi tvoj tv da bi znao koju app da instaliraš.

Pomoć, Eon Box-a, Screen resolution 4K 50Hz mi je uređaj podešen, kada prebacim na 4K 60Hz počinje da 'secka' slika na TV - u zašto? Tv je Samsung MU6102 Serija.

Valjda zato sto emituju sve u 25fps :) 25x2=50, pa na 60hz imas frejmove koji “seckaju”. Neka me neko ispravi ako gresim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze li neko da mi posalje modovanu Eon aplikaciju koja radi na android boxu, tx9s je u pitanju? Smart tv eon aplikaciju. Hvala

Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk

Koliko ja znam. Smart TV app radi na svakom boxu.Samo mora tvoj nalog to da podrzava i da je aktiviras kodom.Ne postoji modovana smart tv app.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Hm. Na play storu mi daje samo običnu da skinem. Skinuo neke sa alternativnih sajtova, aki opet obične. Nalog nije problem, imam eon premijum aa neiskoriscenom eon smart tv, pa mislio da probam na ovom boxu

Sent from my Mi 10T Pro using Tapatalk

Skini je sa aptoida, ili kao apk.

Mogu i tv i android app na tx9s

Neke novije verzije baguju. Kod mene je 3.4.4 radi OK.

Poslednja izmena:
Zato što nisi u Americi...
I mene ovo zanima .Meni ne secka na 60 ali imam utisak da je slika losija . Da ostavim na 50 .Isto je samsung u pitanu RU 7 serija tv ?
Meni doduše slika na svim kanalima preko EON a slabija i losija od kar su otvorili pakete pred Novu godinu .Nije mi jasno zašto ?

Послато са SM-G610F помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Nemogu da se ulogujem na eon.tv sajtu kao ni na jednom mobilnom uređaju sa aplikacijom .Moj paket je digitalni eon full ,piše da mogu 5 mobilnih uređaja.
Jel ista šifra kao kod pristupanja SBB jer ona radi i tamo mi piše pored eon-a 0/5.
Eon TV sam aktivirao na MiBoxu i to radi.Tada sam po pokretanju app dobio niz brojeva koje sam uneo na sajtu i tako aktivirao.

Ima slučajeva da se ljudi ne mogu ulogovati na EON ali mogu na mojsbb. Ne znam kakav im je to bug i do čega je.
Nazovi ih da oni reše problem.

@markokostic75: Samo stavi na 50 Hz i ne filozofiraj. U Evropi se TV kanali emituju u 25 frames per second / 50 fields per second. Naravno da će da bude bolje kad se TV stavi u "native" refresh rate a ne na 60 fps pa da mora da radi interpolaciju i izmišlja frejmove.

Nemogu da se ulogujem na eon.tv sajtu kao ni na jednom mobilnom uređaju sa aplikacijom .Moj paket je digitalni eon full ,piše da mogu 5 mobilnih uređaja.
Jel ista šifra kao kod pristupanja SBB jer ona radi i tamo mi piše pored eon-a 0/5.
Eon TV sam aktivirao na MiBoxu i to radi.Tada sam po pokretanju app dobio niz brojeva koje sam uneo na sajtu i tako aktivirao.
Na koju glupost mi prođe pola dana...Promenom lozinke proradilo.

Nazad
Vrh Dno