Šta je novo?

EON-EFA-ovci, pomozite....

• Začetnik teme deki30
  • Datum pokretanja
voka_gsw je napisao(la):
...

A neki koji su donirali još čekaju prokleti pass... :cuss:

Pitanje je ko je kad doniro zonu , jer nije isto dal si sad cekao ili si josh ranije dobrovoljno dao , u tom smislu sam reko da su dobili pass oni koji su ranije dali , no strpljivo trebalo bi da dobije svako ko je donirao...

driver je napisao(la):
...
Koja ti je mashina uopshte ? Teshko da grejanje SS2 ima neke veze, jer moja se usija a nikad incomplete nemam...

Epox 8RGA+
Athlon XP 2200+ ; TT7+
2x512MB DDR
gForce FX 5200 (MSI)
Cretive Audigy 2
...
kao sto vidis masina ne moze da bude slaba, nego mene muci verovatno neku dugi problem. Kada intaliram TwoFish 1.5 mi neskida nista zato i koristim TwoFish 1.4 (mozda je tu problem).

Samo sto ima problem sto masinu nisam ugasio zadnjih mesec dana sigurno, a mozda i duze.Ali i na strani kucista imam ventilator koji duva direktno u SS2. Tako da neverujem da je do grejanja. Mislim da je nesto vezano do sofrvera.

Preeky je napisao(la):
..
Pitanje je ko je kad doniro zonu , jer nije isto dal si sad cekao ili si josh ranije dobrovoljno dao , u tom smislu sam reko da su dobili pass oni koji su ranije dali , no strpljivo trebalo bi da dobije svako ko je donirao...

Ja sam se donirao 25. oktobra. I jos nisam dobio pass. Da li je i rano da ocekujem pass ili nije.

efa.lotterycheck.co.uk je mrtav

jedva sam sastavio 10 dana downloada otkako sam platio je*enu pretplatu, a sad dripci zezaju. stvarno nema smisla :(

Preeky je napisao(la):
...
Evo taman kad sam video da je riknuo lottery, proverim mail i eto stigao pass za novi sajt. cheers

Vrh Dno