Šta je novo?

Enermax!!!

• Začetnik teme Začetnik teme luka-d
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

luka-d

Slavan
Učlanjen(a)
28.12.2004
Poena
319
Kakva su to ENERMAX napajanja i koliko kostaju posto treba da kupim sutra jedno.

Odlična! Kod nas ćeš teško naći bolja. Ako ti cena nije problem nećeš pogrešiti.

Jako kvalitetna! Ali kako kaze i voyager dosta skupa!

Pa nisu jako skupa u odnosu na ono sta mogu da sacuvaju odnosno ispadne da su kung-fu napajanja najskuplja 😀

poz

Trebalo bi da su najbolja. Ali...
Ortak je kupio jedno pre jedno mesec ipo dana. Sve radi okej, izuzev sto, kada se iskljuci komp, ventilator na napajanju je radio 4-5 sati (?!), umesto 4-5 minuta. Reklamirao je, izgleda da je neki termistor vrisnuo, i dobio drugo.
To drugo je radilo odlicno 15-ak dana, i kada ga je prodao ortaku, njemu vrisne posle nedelju dana, srecom, nije nista povuklo za sobom. Sada je u servisu. Inace, oba modela su od 330w.
Znaci, kupis enera, koji vazi za naj napajanje ovde, i crknu ti 2 komada u roku od mesec dana. I sta sad covek da radi?

To je jako cudno, ipak je dobro sto si spomenuo.
Da je kupljen u zapadu sigurno bi radio odlicno ali J****a ovde je istok, ne smemo.........da se nadamo! :S:

Poslednja izmena:
Koji je to Enermax od 330W ?

Sasa je napisao(la):
Koji je to Enermax od 330W ?

Valjda onaj crveni Enermax CoolerGiant 335...Tako nesto.

Link

Moj je isti takav samo je model 385 tj. od 380W. BlowerFan se vrti otprilike jos pet minuta posto se ugasi masina. Mene to smara, posto legnem uvece da spavam, a ovo zuji. Mislim cemu hladjenje ugasenog kompjutera - do ujutru ce da se ohladi i sam...Kapiram da nisu znali vise sta da ubacuju i dodaju, pa su iizmislili rupu na saxiji.

IMG_1813.jpg

IMG_1815.jpg

Poslednja izmena:
Postoji nekoliko modela od 335W, mada ni jedno nisam video kod nas u ponudi.

Sasa je napisao(la):
Postoji nekoliko modela od 335W, mada ni jedno nisam video kod nas u ponudi.

Bilo je u Sinteh-u. Ne secam se tacne cene, mislim da je VP bila oko 65 eura...Tako nesto.

Ko je kod nas iole radio Tagan, kao ja, ni pakao mu nece teshko pasti... :d

Mozda imaju oni dobra napajanja, ali toliko loshih iskustava sa njima....Ne zelim....Teshko mi je i da pricham.... 🙁

mitnick je napisao(la):

Mozda imaju oni dobra napajanja, ali toliko loshih iskustava sa njima....Ne zelim....Teshko mi je i da pricham.... 🙁

E da, i onaj Intel je kod Tome na giga-mega burn in testu od pre Nove godine, dva puta pako zbog loseg Tagan napajanja :d Ipak, ubelezili su AMD-u dva poena na racun toga.

Zasto izmisljati rupu na saksiji, kada su tu Chieftec 420W napajanja...izuzetno tiha, a rade posao i sa najsnaznijim masinama koje mozete pazariti kod nas! Uz to su garantovano jeftinija! Naravno, stoji na chief nije ono sto je nekada bio, ali njegove 420W izdanice i dalje "rade posao"!

Ja sam vec kupio ENERMAX na 380W i radi perfektno u odnosu na predhodno ANS na 400W

mitnick je napisao(la):

Konacno neko da pomene Tagan... ali koliko mogu da naslutim u negativnom smislu - mozes li reci tvoja iskustva sa Tagan-om?

Pozdrav

:banana:

Od 14 komada koje sam prodao, vratilo mi se 9...

Razlozi:
1.Pregrevanje
2.Na nekima uopshte nije radio ventilator
3.Neka su zujala kao da ce da eksplodiraju

Za mene sasvim dovoljno da se vishe ne bakcem sa Tiganjchetom

Poslednja izmena:
Cisto sumnjam da su i serije koje se prodaju napolju takve.

Nama mogu da uvaljuju svakakvo djubre. 😡

Nazad
Vrh Dno