Šta je novo?

Enderal

starac

Čuven
Učlanjen(a)
13.01.2005
Poena
815
Enderal (to be released July 1-3 of 2016 - English version some weeks later) is a total conversion for TES V: Skyrim: a game modification that is set in its own world with its own landscape, lore and story. It offers an immersive open world, all for the player to explore, overhauled skill systems and gameplay mechanics and a dark, psychological storyline with believable characters.

http://sureai.net/games/enderal/?lang=en

[YOUTUBE]6hrmSD6DZt4[/YOUTUBE]

Video juce. Super je njemacki voiceover. Jesi li mozda upucen u kvalitet engleskih glasova, hoce li biti blizu?

Glavna prica deluje super zanimljiva smao mnogo je to kompleksno za prosecnog Skyrim fana.

Video juce. Super je njemacki voiceover. Jesi li mozda upucen u kvalitet engleskih glasova, hoce li biti blizu?

Glavna prica deluje super zanimljiva smao mnogo je to kompleksno za prosecnog Skyrim fana.

Ne znam kakva ce biti Engleska verzija, ali ovi ljudi cijene kvalitet. Komunicirao sam sa nekim vodecim clanovima tima, tako da znam kako razmisljaju.

A ovo i nije napravljeno za prosjecnog Skyrim fana.

A koliko sam video ima jos nekoliko video snimaka gde prikazuju gameplay!

[YOUTUBE]f7MaDUErjgI[/YOUTUBE]

Koliko uvjerljivije zvuce od onih u Skyrimu!?

Odlično zvuče, čist Hochdeutsch. Dobro dodje i za učenje jezika. Taman mi je ovako nešto trebalo. Nemački audio sa eng titlovima i polako.

Meni je njemacki isuvise odbojan jezik da bi trpeo voiceover, ali da zvuce dobro to da. Za njemacki voiceover :)

Jel ovo tek treba da izadje na nemackom ili je nemacki sa eng titlom vec izasao, a treba da izadje eng voice?

Imam problem nakon instalacije engleske verzije...
Imam taze instaliran Skyrim sa DLC-ovima, bez modova (via Steam). Instalirao sam Enderal, podesio opcije, apdejtovao na najsvežiju verziju (1.1.1.0 u ovom trenutku) ali kad pokrenem, pojavi mi se Skyrim glavni meni umesto Enderalovog. Kad kliknem na New pita me da li želim da istražim Enderal. Ako kliknem na Yes, dijalog se izgubi i ostanem konstantno u Skyrim glavnom meniju dok muzika ide u pozadini. Nemam pojma u čemu je fora. Opisao sam problem na Enderal forumu, u threadu koji je otvorio neki lik koji ima identičan problem. Ostavio sam deta5ne informacije uz launcher log i čekam odgovor. U međuvremenu, reinstaliraću Enderal, da vidim hoće li biti promene...

Ja sam imao nešto slično, tj. nisam mogao dalje od menia. U pitanju je bio mod skinut sa zvaničnog torrenta. Međutim skinuh posle sa nexusa iako je potrajalo, i bez problema je sve krenulo.

Ponovo sam skinuo sa zvaničnog zorrenta, reinstalirao i sada radi. Ne znam na koju foru jer sam sve uradio isto kao i prethodni put, ali ok, bitno da radi...

Vrh Dno