Šta je novo?

End War: Tom Clancy's RTS

• Začetnik teme Začetnik teme starac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovo je ipak igra za amere, meni je malo smeshna.

Poceo sam da igram igru,presao tek par misija i za sad mi se svidja,prica je stvarno uber lame ali sta ocekivati od takvih developera cije su sve igre we_are_god_damn_americans_fap_fap.Upravljanje mikrofonom radi fantasticno i reagovanje jedinica na glasovne zapovesti je prilicno brzo.To je to sto mogu za sad da napisem.

Najjače je kad uvidiš da su svi ti takvi razvojni timovi Poljaci, Mađari i Rumuni.:S::-devil-:

Drugim rečima, oni koji dobro znaju Ruse...iz prve ruke :d Zato i prave takve stvari 🙂

Inače, meni nije jasno šta bi bio problem da Ameri prave igre u kojima se slave Ameri i njihove ideje. Problem je u onima koji to igraju iako deklarativno ne podnose to, odnosno što neki drugi (bili oni Kinezi, Rusi, Srbi) ne naprave nešto drugo što bi dalo alternativu.

Cek bre, jel ovo neko igrao dalje od prvih par misija??? Ko kaze da igras samo sa amerima?😉 Biras izmedju 3 strane sa kojima hoces da osvojis svet. Znaci mozes da biras izmedju amera, rusa ili evropljana!!! Tako da ne znam sta da vam kazem, stvarate pogresnu sliku o igri iako je niste ni igrali vec odgledali uvod...:-devil-:

Poslednja izmena:
Problem je u tržištu. Ne određuju razvojni timovi konačni sadržaj igrice, već izdavači i producenti koji teže da im se igra što više proda. Da se ne lažemo, Američko tržište zabave je gigantski veliko i zato je većina AAA naslova u America, fuck yeah! fazonu (gears of war možda i najdalje otišao u ovome).

Nema tu sentimentalnosti. Može razvojni tim da napravi igru gde Rusi ili Kinezi vode glavnu reč i verovatno bi ta igra bila popularna na torrentima, ali zarade ne bi bilo.

Dakle, kao što reče filepenko, problem je u onima koji igraju. S tim što bih dodao, problem je u onima koji kupuju!

Nazad
Vrh Dno