Po PC forumima se o ovoj igri skoro i ne prica.
I ocekivano Ubisoft je ponovo potezao pricu o PC pirateriji kao razlogu zbog kojeg je PC verzija izisla kasnije - http://www.vg247.com/2008/10/08/ubisoft-creative-director-piracys-basically-killing-pc/
mozeli endwar ici na ovoj konf. 2 gb ddr2,,,dual core 3.2 ghz,,,,8400gs 512 mb hd??????????molim vas odgovorite hitno je!!
Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 DUO E4400 @ 2 GHz/AMD Equivalent
Memory: 1 GB/2 GB Windows Vista
Hard Drive: 10 GB Free
Video Memory: 256 MB (nVidia GeForce 7800 GT/ATI Radeon X1800XT)
Recommended System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz/2.5 GHz AMD Quad-Core Phenom X4 9850
Memory: 2 GB
Hard Drive: 10 GB Free
Video Memory: 512 MB (Shader Model 3.0+)
mozeli endwar ici na ovoj konf. 2 gb ddr2,,,dual core 3.2 ghz,,,,8400gs 512 mb hd??????????molim vas odgovorite hitno je!!
ma mislio sam je uzet ,ali bolje da uzmem dawn of war 2, po svemu mi izgleda bolje sta vi mislite ?
Sve zavisi šta ti leži. Endwar je vanila strategija namenjena konzolnim igračim i ljudima koji nemaju neko preterano iskustvo sa ovim žanrom. Ako spadaš u ovu grupu onda Endwar i nije toliko loš.
S' druge strane DoW2 kao nastavak uspešnog Dow sa dosta drugačijim pristupom je koliko toliko ozbiljnija igra i bar za dve klase bolja od gore pomenute.
Dakle moja preporuka batali Endwar i uživaj u Warhammer 40K univerzumu.
To su pricali mesec dana pre izlaska konzolne verzije.
Znam. Ali htjedoh reci da se opet bez veze potezala prica o pirateriji. Ko ce kupiti ovakav RTS za PC?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari