Šta je novo?

Encarta 2005 Reference Library Premium 2005?

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
Da li neko korisit MS Encarta Reference Library Premium 2005? Dobio sam info da se često zablokira u radu i da aplikacija mora onda da se restartuje. Da li je to problem sa svim verzijama 2005-ice?. Kako se u radu ponaša Encarta 2004 Deluxe?

Koristim verziju sa DVD-a i desavalo mi se da blokira, ali iskljucivo kada koristim atlas.
Inace stvarno je opsirna i dobro uradjena s tim sto sam naisao i na neke netacne informacije, npr. stavili su da je gibanica hrvatsko jelo :zgran:

Hvala za info. Hm, pa mom ćaletu zbog atlasa najviše i treba. Gledao sam na netu i ne vidim da ima ikakav patch. Moraću onda da uzmem Encartu 2004.

Meni je atlas u encarta 2004 razocaravajuci....

Jel moze neko da postuje neki skrin6ot iz tog atlasa? Cisto me zanima koliko je detaljan.

Instalirao sam full verziju sa DVD-a,visim bas dosta na Encarti,kako po multimediji,tako i na atlasu.

Radila je do sada perfektno,nije ama bas nijednom blokirala,to prvi put cujem,ali ko zna...

Takodje koristim Encarta-u 2005 (DVD) i nema nikakvih problema.

... i ja koristim 2005 - DVD. Full install na HDD i do sada ni jednom nije zakocila.

Ja imam 2004 deluxe, i odlicno radi, koliko je bolja 2005, jel vredi da menjam, sta je promenjeno, koliko je bolji Atlas...???

Nazad
Vrh Dno