Šta je novo?

eMULE

• Začetnik teme Začetnik teme Corey
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Corey

Čuven
Učlanjen(a)
14.01.2005
Poena
619
Jel koristi neko ovo ?
TCP mi radi, UDP ne, i neće da mi se konektuje na servere koje su mi neki preporučili, tipa razorback, doneky no2 ? Gde mogu da nađem podešavanja ?

I isprobavam extreme i morphxt modove.

Ja bih rekao da su isti ugašeni, razor je ugašen davnih dana, a edonkey serveri se gase iz dana u dan 🙁. Ja prosto nemogu da verujem 🙁
Da li ima neko neki link ka listama (na kojima ima nešto), pošto ja imam samo 4 servera (neki www.sexytivi.com )

jel imaš neki link za update listi??

Ja danas (večeras) imam 249 servera na raspolaganju, koristim eMule Xtreme... 😉

Poslednja izmena:
Gde tačno da ga tražim?

Našao sam u config dir-u, valjda je to to.

Prilozi

Poslednja izmena:
Interesantno...

I ja i drugar imamo iste verzije emule-a, instalirali isti dan, ja imam pedesetak servera, medju njima i Razorback (danas ujutru se konektovao) i radi sve kako treba, a njemu su svi posiveli (mrtvi serveri) osim onih sexytivi-ja...

Ja mu poslao moj server.met fajl, prekopira ga, posle startovanja se pojave svi serveri kao i kod mene, a za par minuta opet sve postane sivo osim onih tivija....

U cemu je fora????

Turbo

Prema grukovim podacima Razorback serveri su aktivni sa preko 500 000 usera, zanci da sve radi...

Ali ipak, kod drugara kada pokusa konekciju, prijavi mu mrtav server...

Telekom ADSL je u pitanju... mozda tu nesto ne stima?

Turbo

PS - torrenti mu rade

Ta vas koji ste novi na Xtreme modu, podesite ovako u opcijama:

Prilozi

• emule.png
    emule.png
    56.1 KB · Pregleda: 132
Vidi: ti što su sivi, ne moraju sutra da budu, znaju da budu dostupni a neki koji su danas dostupni sutra ne moraju biti.
Sve u svemu, nemoj da brišeš ni 1 sa liste. 😉

EDIT, Evo današnji server.met sa 266 servera u attach-u.

Prilozi

Poslednja izmena:
Glupost .Ubaci par proverenih , non fake servera i povezi se na kademliu..ili samo na kademliu i uzivaj.
Pogledajte izgubljene pakete u toku 24h kada se konektujete sa listom servera koja je trocifrena...bice vam jasno .
Bar vecini .

pozdrav

Fake pakete ćeš uvek imati ako skidaš fajlove sa najviše source-ova... 😉

Evo za par meseci šljake po raznim serverima kolika je korupcija:

Prilozi

• corruption.png
    corruption.png
    36.6 KB · Pregleda: 114
Poslednja izmena:
jel ima negde na forumu podesavanja za e-mule?Meni uopste nece ni da pocne da skida.🙁

Fake pakete ćeš uvek imati ako skidaš fajlove sa najviše source-ova... 😉

Evo za par meseci šljake po raznim serverima kolika je korupcija:

Known clients 289? Steta sto nisi prosirio tu granu da vidim sta sve postoji.
Ja mislim da sam za godinu i po dana nisao samo na desetak klijenata razlicitih

Ma skini Xtreme mod pa istražuj sam! :d 😀 :d

Šalu na stranu, stvarno ko pređe na Xtreme ne vraća se na običan eMule, proverio sam to na par drugara i rođaka. 🙂

Poslednja izmena:
Lupash :d

Sacuvaj congig folder .

Kako da podesim emule Xtreme da mi skida max brzinom.Sada mi skida oko 15-20 kb/s,sto je oko 4 puta manje od mog maxsumuma (skidao sam noviju stvar koja je imala dosta source-a).I jos jedno pitanje,koji je najbolji server trenutno?

hvala.

Podesi koliko ti treba:

Prilozi

• options.png
    options.png
    12.9 KB · Pregleda: 99
Jel ima neke razlike između tog xtreme-a i običnog???

Osim što se učitava 5x duže od običnog, ja zasad nevidim razliku.
Jel može ili ovde ili na PM razlike, tj prednosti istog??

Mogucnost tweakovanja...u sitna crevca .

Glavna i jedina prednost modovanih mula je u sistemu varanja kreditnog sistema. Znaci, obicna mula upload-uje oko 9.5 mb po korisniku u jednoj sesiji odnosno onaj jedan chunk, dok modovana upload-uje izmedju 1 i 2 mb po korisniku tj. minimum za dobijanje statusa 10.0 kod klijenta sto rezultuje pomeranjem kroz njegovu waiting listu. U teoriji bi to znacilo da se za jedan realni kreditni poen dobije oko 6 poena, dakle i download bi trebalo da pocne 6 puta brze. Naravno to u praksi nije tako a i sve vise servera blacklistuju modovane klijente.

pozd.

"Sine Miso ....."

Tvrdnja da su svi modovi leecherski i da se banuju nije tacna .

Postoje modovi koji sluze za takvo sto ( ono o cemu si pisao) i oni se redovno banuju u mrezi od strane vecine klijenata.

Da se ponovim : Modovi obicnog emule klijenta su samo verzije sa vise opcija,stelovanja ,mogucnosti ..... etc etc

Poslednja izmena:
"Sine Miso ....."

Tvrdnja da su svi modovi leecherski i da se banuju nije tacna .

Postoje modovi koji sluze za takvo sto ( ono o cemu si pisao) i oni se redovno banuju u mrezi od strane vecine klijenata.

Da se ponovim : Modovi obicnog emule klijenta su samo verzije sa vise opcija,stelovanja ,mogucnosti ..... etc etc

Svi modovi koje sam ja koristio su radili upravo to sto sam rekao i to im je bio glavni feature zajedno sa mogucnoscu da se prikace na daleko veci broj klijenata od normalne mule koja je u tom pogledu limitirana. Nemoj pogresno da me razumes, jer ja zaista nemam nista protiv modovaih mula jer i sam koristim Dazzle mod, koji se bar kod mene najbolje pokazao.

pozd.

Cak i ako ostvari veci broj konekcija nije stetno po mrezu ,ne u tolikoj meri da mreza bude ugrozena.
Zagusuju mrezu,pa samim tim su i nepozeljni klijenti poput shareaza ,koji se kace na vise mreza bez mogucnosti pravilnog "kreditiranja" ...
Primetio si da u vecini dozvoljenih modova imas opciju da li zelis oficijelni kredit ili pawcio...etc etc .Svaki od njih vuce neke pogodonosti ali i ogranicenja,ali duga prica sta i kako...😛

Mod poput Sivke ili sada Xtreme ,Emule plusa i slicnih modova,bilo da su sa kademliom ili bez, visak konekcija kompenzuje raznim slot ogranicenjima,zzuploadom..uh ima toliko toga.

Znaci mod sam po sebi ne znaci da je to klijent podesen da izbegne ono sto je postavljeno kao postulat ED2k mreze ... :wave:

Nazad
Vrh Dno