Šta je novo?

emule pitanje

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
mozda je prosto, ali ne mogu da provalim gde da stavim da mi skida samo po dva fajla, imam samo 128kb i vuce mi po 7 fajlova kao puz.
ja sam stavio ovde ali nishta?

ps. hteo sam da obrisem thread posto je mozda ono drugo, medjutim nema gde. jel na benchu vise ne mogu da se brisu, tj. ne znam ni da li su mogli?

Prilozi

• emule.webp
    emule.webp
    3.4 KB · Pregleda: 72
Poslednja izmena:
drugo je. lock, delete...what ever 🙂 kad je tatstaura brza od pameti

Poslednja izmena:
Ja se ne secam da postoji takva opcija u muli. To sto si ti stavio na 2 je max broj source-ova po fajlu i on jedino sluzi za otklanjanje statusa klijenta zvanog "Too many connections". Drugi broj je slicna stvar i odnosi se na broj p2p konekcija sa ostalim klijentima i on vise zavisi od tvog provajdera nego od samog broja koji je tu upisan.

pozd.

hm, da hvala.
pa to sam i ja kapirao. medjutim kada sam stavio ovo drugo skidao je samo dva fajla. mozda zato sto sam ga samo malo pustio da skida, pa je slucajno nasao samo dve fajl konekcije i ja ukapirao da je to to.

Eventualno resenje tvog problema bi mozda bila neka od modovanih mula, jer one pored standardnih imaju i hrpu drugih opcija koje se ticu share-ovanja i konekcija sa klijentima. Cini mi se da sam u nekoj, nekad 🙂 video nesto sto bi mozda tebi odradilo posao.

pozd.

Reshenje je vrlo jednostavno , desni klik na odredjeni fajl i stavish pauzu. Znaci imash 20 fajlova na 18 stavish pauzu a ostalo skida 🙂

ma znam, ali me mrzi da cekam da vidim koji ce da pocne da se vuce i kako. ovo bi mi bilo jednostavnije

Mozda da se malo poigras sa prioritetima fajlova 😉.

pozd.

Nazad
Vrh Dno