Šta je novo?

eMule ne radi.

Masterchief

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Znači eMule mi ne radi, konektujem se na neki server, nađem file koji mi treba, ali download nikako da krene, samo waiting, pa waiting,.... Da to nije zbog prekida rada Edonkey-a, pošto se Emule uglavnom bazira na ED2k. Ako je zbog toga koji torent klijent mi preporučujete.
Majke mi daojadi mi više ovo, prvo sam koristio Win MX, pa kad sam se navikao na njega, ovi ga ugasiše, pa limewire, pa sad i Emule. Funkcioniše li DC++ još uvek?

Poslednja izmena:
Probaj BitTorrent meni radi savrseno posao kao integrisan u Operi veoma sam zadovoljan njime. Dc++ radi koliko znam.

I meni je pukao emule, vuce mi par filmica vec dve nedelje, ali nije mi izbacio nikakav error.:S:

utorrent je zakon cak u njemu imas i mali search bar za torente za oko pet torent sajtova.
DC++ jo radi.
A sto se tice eMule-a i on kod mene radi samo moras malo da se strpis oko skidanja posto je mnogo korisnika.
Pozdrav.

eMule radi isto (dobro) mesecima (a verovatno i godinama)... :)

eMule vrisnuo.

Da li je to samo kod mene ili se jos nekome desilo da su svi serveri mrtvi.

Prilozi

• eMule.jpg
    eMule.jpg
    114.4 KB · Pregleda: 88
Kod mene radi.

A koji verziju koristis ja koristim 0.46c.

Takodje mi uopste ne radi DC++ tj. ima jako malo habova mozda jedno desetak.

Kod mene radi najnormalnije.
Ista verzija, samo sa promenjenim portovima za UL/DL.

Poslednja izmena:
Hmm ume da se zabaguje on ali retko, probaj da ga skines i da ga ponovo instaliras! Inace meni radi 24h i radi ko zmaj skida ko lud!:D

Kao sto rekoh, radi isto kao i uvek... :,,:

Kod mene je 0.47b (doduse i ne koristim je u zadnje vrijeme nesto).

kod mene isto ne radi emule, najnovija verzija (ne secam se koja) a i ona pre nje. tj. radi tako sto povremeno neko skida od mene a ja par kilobajta dnevno ....

kod mene isto ne radi emule, najnovija verzija (ne secam se koja) a i ona pre nje. tj. radi tako sto povremeno neko skida od mene a ja par kilobajta dnevno ....

Verovatno su ti opteretili upload, pa su ti usporili download! Verovatno imas adsl.. To se resava netlimiterom, ja sam stavio tj ogranicio upload na 2 tako da oni skidaju najvise tom brzinom, meni onda downloaduje normalnom brzinom:wave:

Mozda se kacis na fake servere tipa SonyBoy1/2/3/4/5. Valjalo bi da pre nego sto pocnes DL, obrises celu listu servera i importujes validnu sa http://ed2k.2x4u.de/index.html.

pozd.

Zavisi za sta ti treba :D

Ja sam na 2.06 i ne menjam.

Poslednja izmena:
Verovatno su ti opteretili upload, pa su ti usporili download! Verovatno imas adsl.. To se resava netlimiterom, ja sam stavio tj ogranicio upload na 2 tako da oni skidaju najvise tom brzinom, meni onda downloaduje normalnom brzinom:wave:

nije nista od ovoga, a i inace imam sbb cable. definitivno je do emule mreze...

Mozda se kacis na fake servere tipa SonyBoy1/2/3/4/5. Valjalo bi da pre nego sto pocnes DL, obrises celu listu servera i importujes validnu sa http://ed2k.2x4u.de/index.html.

pozd.

to je prvo sto je i meni palo na pamet pa sam jos tada ,recimo pre dve nedelje , stavljao novu listu servera sa linka koji si bas ovde postovao i nista :( sve isto :(
nesto nije u redu :trust:

Poslednja izmena:
@PretendeP

Na SBB-u emule u poslednja 2 meseca radi mnogo lose (citaj: izgleda da ogranicavaju p2p saobracaj nekako/nekima). Baci pogled na maticni forum, odeljci 'Problemi u radu' i 'Servisi' :(

Poz

Da, i ja sam bas hteo da kazem da DEFINITIVNO NIJE DO EMULE MREZE, jer onda nebi nikome radilo, a ovako samo vas nekolicina ima taj problem...

Verovatno je do provajdera.

Turbo

PS: Bas citam na nekom drugom forumu da su liku sa 6Mbit/s blokirali dl na 1Mbit/s i sad covek p*zdi... mis'im, sta reci, jadan on :-devil-: (a mi sa modemima da se smeskamo samo)

Ja od danas ne mogu da se konektujem na bilo koji server kao ranije, a i ne prolazi mi tcp test, sta god da radim, promenio sam i firewall, ali test ne prolazi

posle nekog vremena krenuo je normalno da skida, tako da sad stvarno ne znam sta da mislim, ko je tu lud

Isto se i meni dogodilo ali pre jedno 12h, ali sada radi normalno!!!

@neo geo kod kog internet provajdera si?

Kod ptt-a ...adsl ... ali ipak ne bih njih unapred krivio, jer sam ceprkao po firewall-u, dodavao novu trusted zonu, pa nije mogao vise na server ... sad sam stavio kerio 2.15 ali opet ne prolazi test, a i imam lowid kad mi javlja da ne mogu da se kacim na neki server, sto je pre svega do firewall-a

Kod ptt-a ...adsl ... ali ipak ne bih njih unapred krivio, jer sam ceprkao po firewall-u, dodavao novu trusted zonu, pa nije mogao vise na server ... sad sam stavio kerio 2.15 ali opet ne prolazi test, a i imam lowid kad mi javlja da ne mogu da se kacim na neki server, sto je pre svega do firewall-a

Ja imam isti problem. Iako sam otvorio portove na ruteru stalno dobijam lowid.

Instaliraj Zone Alarm i otvori ove eMule portove i imaces high id i oba tcp i udp testove ces da prolazis...

meni nije jasno emule mi nadje to sto mi treba ali nece da downloaduje. U cemu je problem?
I da sta je sa bearshare. Imao sam neku Bearshare 5.25 koja je radi kao u snovima, odmah mi nadje sve sto mi je trebalo, i odmah je to i skidao. I onda kad sam instalirao Kaspersky 6, poceo je da me zeza, na kraju ga Kaspersky i obrisao, i sad kad sam skinuo najnoviji Bearshare 6 on radi ocajno, ali ocajno, prvo ima neki novi interface a sto je najgore skoro ni jednu pesmu mi ne nalazi, i ono sto nadje, tesko skine.

Ima li neko ideju kako da osposobim emule?

Update: upravo sam nasao na nekom od backup DVD-a bearshare 5.25 i ponovo sam ga instalirao, ali ponovo imam problem kaspersky 6 ga blokira i hoce da brise neke njegove komponente, i onda non stop trazi ponovnu reinstalaciju. Na kraju sam iskljucio kasperskog samo da instaliram do kraja bearshare 5.25 i posle tek kad sam krenuo da skidam sta mi treba ukljucio sam kaspersky. Ne znam zasto Kaspersky brise komponente bearshare-a? Ima li neku ideju, da li program u sebi ima trojance (pise da su neke njegove komponente backdoor).

Poslednja izmena:
meni nije jasno emule mi nadje to sto mi treba ali nece da downloaduje. U cemu je problem?
I da sta je sa bearshare. Imao sam neku stariju verzuju koja je radila kao u snovima, odmah mi nadje sve sto mi je trebalo, i odmah je to i skidao. I onda kad sam instalirao Kaspersky 6, poceo je da me zeza, na kraju ga Kaspersky i obrisao, i sad kad sam skinuo najnoviji Bearshare on radi ocajno, ali ocajno, prvo ima neki novi interface a sto je najgore skoro ni jednu pesmu mi ne nalazi, i ono sto nadje, tesko skine.

Ima li neko ideju kako da osposobim emule, ili da nadjem neku stariju verziju Bearshare-a?

Kako ti se manifestuje taj problem u Emulu, da li ti nadje izvore koji imaju taj fajl i posle toga nece da krene da skida nikako?

da bas tako nadje mi on tu pesmu na recimo 10 izvora i nece da skida. Pazi ja sam instalirao emule i skidam na onim serverima koji su tu izlistani nisam ubacivao nikakve nove servere.

Samo 10 izvora, malo je to za e-mule da bi se nesto brzo skinulo. Sigurno upadnes u red za cekanje, klikni dvaput na fajl u prozoru za transfere pa ces vidjeti mjesto koje zauzimas u redu, kod tih od kojis hoces da skines fajl.

Nazad
Vrh Dno