Šta je novo?

eMule mala pomoc ako moze

djzigi

Slavan
Učlanjen(a)
12.02.2005
Poena
309
imam problem i neznam vise sta da radim
da li neko moze da mi pomogne
sva podesavanja sam pregledao uporedjivao sa ljudima sa emule foruma i sve je ok
naime imam :
wireless 200 kbit
Windows XP SP2 ( Firewall = Off )
i eMule plus 1.1g
podesavanja za istog su sledeca:
Clientport TCP 9091 UDP 9094
Queue Size 3000
Max Con. 128 in 5 sec 128
Show Overhead i Open client ports... su checked
ako su potrebna jos neka podesavanja samo pitajte znam ih napame od silnog menjanja :wall:

please help

unapred THANKS

Daj malo više informacija oko mreže, da li si iza rutera ili ne, da li ti je javna IP ili nije itd.
I stavi običan eMule, nema potrebe za plus verzijom.

e da problem je u tome sto mi je brzina downlada negde izmedju
1-3 kbps
sto bas i nije za pohvalu.
A inace nisam iza rutera ( nisam siguran )
posto sam jos nov u ovom nema pojma kako da proverim
ali mislim da imam javnu IP adresu
obican sam probao ali on radi jos ocajnije njemu se krece download 0.1-1
a plus su mi preporucili ovi sa emule foruma

Da li si HighId ili LowID?
Moguće da tvoj provajder šejpuje p2p portove, pa da zato imaš nizak protok.

Uglavnom emule i ide lagano, treba biti strpljiv sa njim. Čak i na HighID. Suština u njegovoj efikasnosti je u skidanju većeg broja fajlova paralelno.

Ko je efikasniji emule ili edonkey ...ili je svejedno ?

Poslednja izmena:
@nidza
hvala na pomoci ali
to sam skontao posto imam dial-up i na njemu mi cak radi brze nego na wireless-u. Do sada sam skinuo nekih 10 gb sa dialom tako da nisam bas totalni tutumrak ( budala ( ***** ))
bez uvrede
|pees|

Poslednja izmena:
@djzigi
takodje sam na wirelessu, i mula mi ponekad radi kao sat 50-60k ali zato ponekad i 2-3k . ja se access pointom kacim na provajdera i najveci problem mi predstavlja mnogo velik broj konekcija, jer mula ni malo ne postuje podesavanje max. broja konekcija...nisam bas siguran da i ti koristis ruter...
sa druge strane SP2 ima ogranicenje konekcija samog windowsa, tako da te mozda i ovo zeza...proveri u administrative tools/event viewer/system da li ti se pojavljuje ovaj warning, ne secam se tacno koji je br. eventa (odavno ga nisam video). ako ti se pojavljuje ovaj warning potrazi SP2 CONNECTION PATCHER...

nasao sam event 4226 i tu prijavljuje warning
sacu da skinem patcher pa cu da probam
thanks

Poslednja izmena:
nisi odgovorio, jer se karticom ili AP-om kacis na net?

nema warninga a mula i dalje radi trokirano

djzigi je napisao(la):
podesavanja za istog su sledeca:
Clientport TCP 9091 UDP 9094
Queue Size 3000
Max Con. 128 in 5 sec 128
zar portovi nisu 4662 i 4672, dok za konekcije meni stoji max 300, po fajlu 120, i u 5 sec 30. ovu su preporucena podesavanja za mene, tj. za AP. ako si na netu nasao da kod tebe treba drugacije onda ok...

emule ne radi vishe,,,,uhapshen administrator razor sajta a i ostalo je izgleda u autu,,,,

Ради само се закачиш на проверене сервере и на КАД. Скинули су га, али то је игра мачке и миша.

@DARK SIDE
Odakle ti to da ne radi? :trust: Pao jedan server, pa sta? :) Nemojte da sirite dezinformacije tog tipa, nekog ce srcka da strefi. :d

Nazad
Vrh Dno