dusxan
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.06.2007
- Poena
- 330
Mozda bi ovo islo u Win/Aplikacije podforum ali obzirom postoje za svakojake platforme rekoh da stavim ovde ovaj thread..
-Imam problema sa Spectaculator 6.30 emulatorom koji mi je poslao Dejan.
Desi se kad igram da pritisnem neki taster , i pocne se mesati boja u kvadraticima
da bi se na kraju resetovao speki i zabagirao emulator.
Da li je problem mozda sa malo memorije (videti moju konf.)
Ovo je u principu dobro radilo na jacoj masini (jedino ne znam da li je verzija
6.25 ili 6.30)
Sada upravo skidam noviju verziju 7.01 pa me zanima da li ona ima ovakvih problema.
-Posto sam instlirao damn small linux na moj najstariji krs, preporucite neki dobar speki emulator ili nekih drugih osmobitnika. Znam da je dosta distroa dolazilo vec sa
emulatorima zx i c64 ali ne i ova : /
-WinUAE emulator. Da li treba stavljati nove verzije ovog emulatora. Zanima me zahtevnost (isto za konf. iz profila ovde)
-
-Imam problema sa Spectaculator 6.30 emulatorom koji mi je poslao Dejan.
Desi se kad igram da pritisnem neki taster , i pocne se mesati boja u kvadraticima
da bi se na kraju resetovao speki i zabagirao emulator.
Da li je problem mozda sa malo memorije (videti moju konf.)
Ovo je u principu dobro radilo na jacoj masini (jedino ne znam da li je verzija
6.25 ili 6.30)
Sada upravo skidam noviju verziju 7.01 pa me zanima da li ona ima ovakvih problema.
-Posto sam instlirao damn small linux na moj najstariji krs, preporucite neki dobar speki emulator ili nekih drugih osmobitnika. Znam da je dosta distroa dolazilo vec sa
emulatorima zx i c64 ali ne i ova : /
-WinUAE emulator. Da li treba stavljati nove verzije ovog emulatora. Zanima me zahtevnost (isto za konf. iz profila ovde)
-