Šta je novo?

Emulacija Game Cube-a

Samo da prijavim da Resident Evil Remake radi savrseno sa emulatorom. Evo igram se vec dva sata. Strava igra.

Emulator je verzija 3661.

Meni Mario Kart Double Dash za GC neće da radi.
Krene samo onaj uvodni nintendo ekran i posle toga pčela koja drži semafor i to je to.
Posle samo stoji crn ekran.

Kada bih uspeo da pokrenem tu igru... :) Uf...

Takvo stanej sa crnim ekrano je bilo i kod mene jos pre 2 godine mozda. Steta sto se nije dalje odmaklo po tom pitanju :p

Aha znači do emulatora je.
Ja već mislio da nisam nešto dobro podesio.
Mada se igra nalazi na listi podržanih.

Igra radi bez problema samo intro ne radi, tako da samo treba da se pritisne start
kad se pojavi crni ekran.:)

Moze li na PM neki link gde imaju Gamecube igre.
Hvala unapred.

pozdrav Gdin. kako si uspeo da podesis kontroler (obican usb dzojstik) na dolphinu kod mene se javlja problem kod emulated wiimote... kad izaberem classic contoller u igri ne reaguje

Uzeo sam original nintendove controlere 2 wiimote-a + nunchuck sve radi i lako se povezuje preko USB bluetooth-a instalirao sam dolphin 4 i 3.6 ver igre rendaju kao da imam GeForce2 karticu PLEASE HELP !!!

Sve zavisi od igre do igre, najbolje ti je da pogledas neke konfiguracije i optimizacije ovde: http://emuplace.com/board/settings/nintendo_gamecube/1

Samo idi na search (poisk po saitu) i videces detaljna uputstva kako podesiti odredjenu igru i na kojoj konfiguraciji je testirano.

btw, masina ti nije bas nesto jaka, ali trebala bi da tera neke igre...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno