Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Intreresuje me u vezi ove kartice da li moze da se RCA kablom poveze sa Hi-Fi pojacalom? Isto mi nije jasno jer na svakoj slici ove kartice vidim da idu dva cipa. O cemu se radi?
Naravno da je mozes povezati sa pojacalom. potreban ti je kabl koji na jednom kraju ima dva mono TRS-a (velika banana), a sa druge strane ono sto ti ulazi u pojacalo - 2 cincha.
Pojasni malo to za dva cipa.
Sama kartica se sastoji od dve stampane ploce, jedna koja ulazi u pci slot na kojoj se nalaze digitalni ulazi/izlazi, i druga ploca koja se sa prvom povezuje interno putem flat kabla (ne ulazi u slot), a na kojoj se nalaze analogni ulazi i izlazi.
Upravo sam mislio na te dve stampane ploce, dobro si shvatio i jos bolje mi objasnio. Sad razumem o cemu se radi. Reci mi samo oko tog kabla kojim bi je spojio sa RCA ulazima na pojacalu, da li postoji takav gotov kabl da se kupi i ako ima gde, ili bih morao sam da ga pravim? U pitanju su one vece bananice od 6,3mm, zar ne?
tako je, banane od 6.3mm su ti na jednom kraju a na drugom cincevi. ja sam kabl kupio u prodavnici Mega music blizu hrama Svetog Save, znaci mogu da se nadju gotovi kablovi.