Šta je novo?

Empire Earth

ilki

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2001
Poena
619
Ni sam igrao odavno ovako dobru i zaraznu strategiju. Svaka cas ljudima iz Sierre stvarno umeju da naprave zarazne igrice.

Igrica je odlicna i pre svega dosta zarazna.Steta samo sto sam u isto vreme kupio i Civ3 i Empire Earth tako da je malo bilo tesko igrati obe u isto vreme;)

ajde radi neki flash

Mali nikada vishe necu da ti donesem nijednu igru ..... ajde radi neki flash nemoj tu da mi pregrevash AMD-a sa nekim glupostima ..... ocesh patch ..... narvno .... dobijesh sutra :)

5 poena za Empire Earth.
(Da li ste se ikad pitali kolikvi smo postali zavisnici od igrica)

Sierra ne pravi igre nego ih izdaje. I koliko gluposti je izdavala poslednjih godina mora katkad da se potkrade i nesto dobro. Samo ne razumem cemu tred. Bezveze bi bilo da sad svako dize tred o nekoj igri samo da bi rekao da je dobra

Bila nekad dobra ali kad je sad upalim njesra :)v

Ma igra je dobra, kao sto je nekad bio Age of Empires

ni sam ne znam kako sam preskochio ovu igru u vreme kad je izashalo.. igrao sam je tek pre nekih 5-6 meseci i odushevio se... stvarno dosta dobro odradjena.. naravno odmah sam se bacio na net da vidim kad ce drugi deo i vidim da se sprema za 2005 godinu (ako se do sada datum izlaska nije promenio)

Jos jedan iskopan thread iz 2002 :)
Nego meni je Empire Earth bio dobar kada je izasao, ali mi je posle toga Rise of Nations bio bolji.

Meni Rise of Nations nesto nije svideo, mrzim kad u igrici kontrolises zajedno tri jedinice to me izludjuje, gotivno je ono osvoji svet ali me igrica brzo smorila neznam zasto :)

Invader je napisao(la):
Meni Rise of Nations nesto nije svideo, mrzim kad u igrici kontrolises zajedno tri jedinice to me izludjuje, gotivno je ono osvoji svet ali me igrica brzo smorila neznam zasto :)
Ma ja je jos uvek igram povremeno za opustanje, kada imam par sati slobodno. Pokrenem skirmish sa 3 kompjutera na medium velicini sveta i maksimalno usporenim razvojem tehnologija. Onda se uglavnom branim i istrazujem tehnologije, pa kada dovoljno odmaknem ostalima pokokam ih ko pilice :D

Pa na koju tezinu igras kad im tako lako odmaknes?

Pa na najtezoj naravno :)
Fora je u tome da pazis kako se siris, da pustis njih da se kokaju medjusobno (nisam ni mislio ja na njih 3), a ti odmaknes jedno dva doba i onda krenes u akciju :)
Zato je vrlo bitno da maksimalno povecas cenu research-a, inace razlike u tehnologiji previse kratko traju.

Ja sam uvek igrao 1vs1 na najteze ali sam zato jedva dobijao

Nazad
Vrh Dno