Šta je novo?

eltax zvucnici

BodyRemover

Čuven
Učlanjen(a)
29.08.2001
Poena
619
Juce sam kod ortaka video ove zvucnike, doneo mu cale iz Švedske.
Pošto su mi se do j svideli, bezbojni lak, kutije stoje na nožicama...
A tek što se cuju....strawa.
Model je Monitor III ako se ne varam.
Zanima me gde bi se to moglo pronaci kod nas i po kojoj ceni.
Mogao bi neko ko ima ove zvucnike(ili bar zna nešto o njima) da se javi i kaze par reci...

pozdrav

Prijatelju kud me nadje. Evo bas danas idem u SkyMusic da ih pogledam i cujem. Moj drugar ima bas taj model u systemu i kao sto si rekao izgledaju i zvuce vise nego dobro, a cena im je oko 350DEM ili pretvori to u EURO. Ako hoces da ih pogledas imas na ove dve adrese:
www.eltax.com ili www.skymusic.co.yu

Pozdrav

Ja sam ih video pre godinu dve i bio sam zagrejan da kupim surround varijantu............ mocno je izgledalo i O.K. zvucalo....
a sto je najvaznije , kinta je bila mala........ ne secam se tacno i zato necu da lupam i dezinformisem.......
Pozdrav

Bios sam malocas kod njih i mogu ti reci da sviraju zverski, a cena im nije bas tolika. Izbor je takodje veliki pa ti savetujem da odes da pogledas.

Pozdrav

Koje su im specifikacije?
Lova?
kakve surround sisteme imaju(eltax prvenstveno).

Znam da su odlicni, samo je malo glupo sto je bas otvor dole, zvucnici su bas reflex-sta bi to trebalo da znaci?

Pozdrav

Uf j... ga mnogo pitas. Kombinacija bukvalno imas x razlicitih. Ja sam gledao taj Monitor III i on ti ispadne 340DEM, centralni zvucnik koji preporucuju sa njim ti je 220 i ako uzimas sve to odjedanput dobije popust od 30 DM pa eto sada racunaj. Stvarno ima bezbroj kombinacija i dok sam ne odes da vidis nista ti ne vredi ovo moje piskaranje.
Monitor III spec.
Long term power: 90W
Short term power: 150W
System: 2 way, bass reflex downfire
Tweeter: 25 mm soft dome
Woofer:130mm
Imp. 4-8 Ohma
Sensitivity:89dB
Freq. response:50-22.000Hz
5 kg, spikes included

Sigurno su za 340 DM, OK, s ozirom na opis koji ste dali.
Jedino imam komentar na neke stvari.
Monitor III dati ime za zvucnike od 340 DM je prilicno pretenciozno. A tehnicki podaci za zvucnike su klasika. Ne razlikuje se mono od drugih proizvodjaca. Manir besomucnog laganja za snagu, zvucni pritisak i dubinu bass-a je tu.

Nazad
Vrh Dno