Šta je novo?

Elite PV-370X i subtitle

Au sad imam Pioneer.
Ala si ga opravio svaka ti cas'! - ostali samo gugmici (salim se radi perfektno za sad) :p
Boga mi doktore dobar ti ovaj lek. :bottle:
Slova u na sredini bas kako treba. Nesto mi secka film koji sam stavio (sveze narezan) ali mislim da je do njega a ne fw. Aj jos par pokusaja pa cu dodjem na kontrolu posle. Za sad je svetski... a nase. :type:
E jedino sto me stavi na muku da sad jurim nalepnicu Pioneer po radnjama :D :D - zezam se jer kako nas narod kaze "I na tarabi pise pi*** pa nije" :smoke:

E vako ti stvari stoje...
Ocena 5-
Elem sve je u najboljem redu jedino sto pri duplim linijama donja malo ulazi u gornju (prekriva je) tako da gornj deo prevoda izgleda kao malo zasecen u dnu za senku i 2-3 piksela, ako tako mogu da kazem, od fonta odozdo.

U vezi titla i gornje linije

Koji je tip tvog TV-a i kako si ga povezao sa DVD-om, ako si preko SCART-a, onda mozes i da podesavas debljinu fonta i to tako na daljincu pomocu tastera "video"
Probaj, pa javi
,)

Panasonic 72-ka je u pitanju - ne bas najnoviji model. Nije vezan preko SCART-a vec preko SVHS-a jer je bolja slika preko S konektora (znas i sam SCART=200 linija prikaza a SVHS=400 linija prikaza).

Mozda sam malo dosadan ali cuo sam da postoje firm. koji ne traze da sub i video fajl nose isto ime. Istina ili ne. I ako jeste jel postoji mogucnost da se doradi firm. za 371-cu?

Hvala

U vezi titlova

Zdravo
Sto se tice titlova, samo Mediatek company moze da nam pomogne da playeri bazirani na njihovim cipovima citaju titl sa razlicitim imenom, a to sto si cuo je za playere bazirane na Sigma ili ESS cipovima, ali koji su sa tehnicke strane losiji od mediatek cipova, za sada toliko
Pozdrav
,)

@Phoenix

Koje su prednosti MTK čipova?

pomoc od Phoenix257-a

Phoenix257
Nako je tek nabavio PV370x ( JA )-- a link ne radi - a bugari ne odgovaraju - moze li da pomogne neko ko je resio problem uz pomoc majstora ----Phoenix257 -a.

Samo skines srpsku verziju firmware-a, skines neki editor i ukljucis crni outline oko slova(posto je po default-u iskljucen), mozes i da smanjis velicinu slova u njegovom brows-eru tako da prikaze ceo naziv mp3-a ili filma.. narezes na cd i to je to.. (uputstva za rezanje su data gore)...

p.s. ako neko moze da okaci fajl da ljudi mogu lepo da skidaju, poslacu mu kompletno sredjen firmware... (730KB rar-ovan)

Imas li sad nas firmware (pioneer sa nasim slovima) za Elite 373?

Poslao sam fw za elite 370x zvonku.. Uskoro cu da nadjem neki sajt da okacim, mozda se i neko drugi ponudi...

Pozdrav svima
Ako neko nadje neku lokaciju, postavicu novi FW za elite koji normalno pusta XVID i PBS sa jos nekim sitnim poboljsanjima
Pozdrav ,)

za koji elite mene interesuje za 370x, a moze da se uploaduje na rapidshare pa da se stavi link ovde

Jel ima neko ideju gde moze da se nadje firmware za Elite 791x ... Konkretno me interesuje da li promenom firmware-a moze da se sredi da kada sam u meniju za odabir, strelicama za smanjivanje i povecanje tona biram stavke on menja glasnocu i otezano se biraju opcije kroz meni ... Nisam provalio da li postoje neke opcije za zakljucavanje promene jacine tona pa mi se ovo cini kao veliki nedostatak ...

Ovaj DVD ako išta vredi Treba kupiti. U Metro-u košta neverovatnih 4.300.00 dinara( ni 50evra).

Subtitl DivX na DVD

Da li je u nekom od ovih firmware-ova resen problem oko pustanja subtitla kada su DivX filmovi (vise njih) narezani na DVD medij? Ako je neko to resio ajde neka mi sutne na mail ako mu nije tesko.

P.S. Rec je o playeru ELITE 370X

Kako vise divixa na DVD nece da cita (to radi) molim te pojasni malo?
,)

Uzeo sam juče u Metrou Elite PV 377X i dešava mi se sledeće, kad ubacim cd da pokrenem film treba mu dosta oko 10tak sekundi da pusti film, i druga stvar dosta diskova pročita, a ne može da pokrene film, jednostavno film ne kreće!? Da li je to ispravno i ima li leka! Na sajtovima sam našao sliku tog plejera i piše da je to 366X? Zašto onda na njemu piše 377X, na slikama koje sam pronašao na internetu 377X izgleda sasvim drugačije? Da li da ga flešujem sa onim flešom koji stoji na oficijelnom sajtu i na kojem je plejer isti kao ovaj i piše da je 366X!?

ako ti se player tako ponasa trebalo bi da ga reklamiras ,)

Phoenix257 je napisao(la):
Kako vise divixa na DVD nece da cita (to radi) molim te pojasni malo?
,)
Cita filmove i pusta ih, ali nece da mi pusti prevode za te filmove. To je samo u slucaju da sam recimo pet DivX filma narezao na DVD. Probao sam i varijantu da film i odgovarajuci prevod budu u posebnom folderu a probao sam i varijantu da svi budu u root-u. Uvek sam koristio ista imena i za avi i sa prevod. JEdnostavno film ide ali prevod ne. Kada te filmove narezem na obicne CD-ove sve ide kako treba. Nadam se da sam sada lepo objasnio.

Ako je tako kao sto kazes onda imas FW koji ima ogranicenje na broj titlova u direktorijumu (kao na pr. xw9200 koji moze da radi sa 9-10 titlova u istom direktorijumu, vise ga totalno "zaglavi"), ajde daj tacnu oznaku tvog playera, pa cemo nesto da napravimo
,)

Phoenix257 je napisao(la):
Ako je tako kao sto kazes onda imas FW koji ima ogranicenje na broj titlova u direktorijumu (kao na pr. xw9200 koji moze da radi sa 9-10 titlova u istom direktorijumu, vise ga totalno "zaglavi"), ajde daj tacnu oznaku tvog playera, pa cemo nesto da napravimo
,)
Kada sam ga kupio nije mogao da pokaze nasa slova. Pisao sam bugarima i oni su mi poslali na mail firmware koji to radi dobro. Evo ti oznaka "ELITE PV-390X"

mozda bi mogao i da postavis negde taj FW, pa njega da prepravimo
,)

Vrh Dno