Šta je novo?

Elite PV-370X i subtitle

goci1

Čuven
Učlanjen(a)
24.01.2001
Poena
619
Pre par dana sam u Bugarskoj kupio ovaj DVD divx player i radi sve ok osim naravno srpskog subtitla, da li neko zna da li postoji verzija za firmware koja omogucava nas subtitle. Inace ovaj player kosta 60€

Isti problem. :S: I meni treba takvo nesto za PV-377X. Nerviraju me vise ж, ћ, i ostala slova u latinicnom sub-u.

Ja sam ima pisao ali nigde odgovora vec dve nedelje. Mozda bi bilo dobro da im svi zainteresovani napisu mail i objasne sta im treba...

Ja sam ima pisao ali nigde odgovora vec dve nedelje. Mozda bi bilo dobro da im svi zainteresovani napisu mail i objasne sta im treba...

goci1 je napisao(la):

"Ja sam im(a) pisao..."
Kome?

Dakle 60 evra su preko... Strasno. Pa kako bre da ocekujemo da dobijemo nesto kvalitetno za te pare? Mislim ja sam i prema SkyVisionu bio skeptican, ali njega sam 115 evra platio... Samo me cudi da se jos nisu pojavili DiVx diskmeni, to bi bas bilo zgodno imati.

Da li je neko resio ovaj problem sa subtitlovima. Ja kupih PV390X i on ima isti problem. A koliko na brizinu videh, a stigao mi je pre sat vremena, on podrzava samo *.srt format. Da li ga je neko ozbiljnije testirao ?

goci1 je napisao(la):
Pre par dana sam u Bugarskoj kupio ovaj DVD divx player i radi sve ok osim naravno srpskog subtitla, da li neko zna da li postoji verzija za firmware koja omogucava nas subtitle. Inace ovaj player kosta 60€

Sto nisi citao po forumu sta pisu ljudi o DVD plejerima?
Imao si pored toga koji si kupio Toshiba 340 kod kojeg sve radi kako treba.

mozda se nismo razumeli ja sam zadovoljan ovim dvd playerom narocito imajuci u vidu njegovu cenu, ali ipak posto postoji mogucnost updatea firmwarea, ne vidim zasto ne bi pokusao da dobijem dvd koji ispravno pusta nasa slova...

Rayumeo sam ja tebe, ali nisi ti mene. :)

Elite PV390X

Ja imam firmware za model ELITE PV390X sa podrškom za naša slova. Sve radi odlično, možda za nijansu sitnija slova i poluprovidna traka koja se navlači kada ide titl. Pušta formate *.sub i *.srt a mana mu je što i film i subtitl moraju da imaju potpuno identičan naziv. Kome treba neka se javi na P.M.

kojim programom da snimim bin fajl na disk. iso buster mi prijavljuje neki problem a ni jedan od programa za rezanje ne podrzava bin

Poslednja izmena:
ipak nije problem u rezanju. kada sam narezao stari bin (elite-ov) bey problema ga je prepoznao player. Za disk sa narezanim ovim novim binom kaze UNKNOWN DISC. Pa ako nije problem Phoenix257, posto si rekao da se sve da ispraviti, pokusaj da sredis bin da radi sa elite 370x playerom. Thanks anyway

Meni je neki lik za 5 eura updatovao firmware i sad radi savrseno (370x kupljen u Sofiji :)

ova je prica zasnovana na istinitom dogadjaju...

Phoenix257 je napisao(la):
Zdravo
Evo vam FW prepreavljen sa nasom kodnom stranom, ako vam je font mali javite se (sve se moze popraviti tj promeniti)
Pozdrav ,)

http://www.gooddvdstuff.com/files/dlindex.php?action=downloadfile&filename=Mtk.zip

Chek, chek... a za koju je to verziju player-a firmware?? ako je za 370 imas li slucajno za 371?? bio bih ti neizmerno zahvalan :beer:
----------------------------------------------------------------

Ne mogu da verujem kakvim se prevarama bave ovi bugari!!! Elem kupio ja lepo DivX player 377 i tako on meni lepo radio ali pomalo nervirala slova be nase podrske i bez "senke" (bela pa na svetlijim podlogama necitljiva). I tako se ja nakacim lepo na elite sajt nadjem novi firm za 377 sa vecim fontom i senkom ujedno i radi centriranje po sredini a ne ko originalna verzija s leva u desno. Fleshnem ja lepo player i... imam sta da vidim. Displej na uredjaju brljavi skroz, komande na uredjaju totalno zamenjene (play stopira, eject pusta sadrzaj itd). Onako iznerviran proverim ja lepo sta sam skinuo ajde ono mozda sam se zaj***. Kad ono ne! Sve je ok skinuto i to je to firm za 377.
:wall: Kuku sta cu gde cu ovamo onamo... meni zapadne jedan detalj u oci. Na sajtu postoji moj player ali (gledano po slici) ne vodi se kao 377 nego kao 371 iako je na playeru otisnuto 377 kao i na kutiji pise 377 a sto je jos gore slika na kutiji je od tog "371" ko na sajtu. Kud cu sta cu ajde da skinem ja lepo firm za 371 pa sta da bog... :type: Fleshnem ja ponovo player kad ono... RADI! :banana: Sve perfektno. Doduse i dalje bez nase podrske ali sub je bolji (center i shadow) displej mi lepo radi komande takodje... I tako ja saznam da sam platio 377 a dobio 371 u stvari... :bottle:
Eto narode i toga ima kod brace bugara.
----------------------------------------------

Posalji mi fw koji radi u tvom player-u i reci sta zelis pa cemo videti
Pozdrav

Ipak imam verziju 370x i posle par saveta od strane Phoenixa u vezi sa narezivanjem diska sve je proradilo bez poblema

Bane-Nis je napisao(la):
Chek, chek... a za koju je to verziju player-a firmware?? ako je za 370 imas li slucajno za 371?? bio bih ti neizmerno zahvalan :beer:
----------------------------------------------------------------

Ne mogu da verujem kakvim se prevarama bave ovi bugari!!! Elem kupio ja lepo DivX player 377 i tako on meni lepo radio ali pomalo nervirala slova be nase podrske i bez "senke" (bela pa na svetlijim podlogama necitljiva). I tako se ja nakacim lepo na elite sajt nadjem novi firm za 377 sa vecim fontom i senkom ujedno i radi centriranje po sredini a ne ko originalna verzija s leva u desno. Fleshnem ja lepo player i... imam sta da vidim. Displej na uredjaju brljavi skroz, komande na uredjaju totalno zamenjene (play stopira, eject pusta sadrzaj itd). Onako iznerviran proverim ja lepo sta sam skinuo ajde ono mozda sam se zaj***. Kad ono ne! Sve je ok skinuto i to je to firm za 377.
:wall: Kuku sta cu gde cu ovamo onamo... meni zapadne jedan detalj u oci. Na sajtu postoji moj player ali (gledano po slici) ne vodi se kao 377 nego kao 371 iako je na playeru otisnuto 377 kao i na kutiji pise 377 a sto je jos gore slika na kutiji je od tog "371" ko na sajtu. Kud cu sta cu ajde da skinem ja lepo firm za 371 pa sta da bog... :type: Fleshnem ja ponovo player kad ono... RADI! :banana: Sve perfektno. Doduse i dalje bez nase podrske ali sub je bolji (center i shadow) displej mi lepo radi komande takodje... I tako ja saznam da sam platio 377 a dobio 371 u stvari... :bottle:
Eto narode i toga ima kod brace bugara.
----------------------------------------------

(ciganski) Dokture Feniks ima li nade za ovog mog malog el da pravim novo :bottle:

:d ... call waiting

Zdravo
Evo prepravljenog i malo poboljsanog fw za elite 371
Bane javi gde ti se na tv-u nalazi titl.
Pozdrav ,)

Zahvaljujem
obavesticu te o operaciji "čćšđž"
budi strpljiv samo :smoke:

BTW: Kakva su poboljsanja u pitanju? Tj na sta treba da obratim paznju?

Poslednja izmena:
Poboljsanja su sledeca:
1. Promenjen subtitle font sa 1250 kodnom stranom sa 38 velicinom fonta
2. Promenjen font u navigatoru (sada je citljiviji)
3. Prilikom zaustavljanja prilikom reprodukcije, slova u navigatoru nisu izmesana
4. Iskoristen pioneer-ov fw za doradu pv-371

Eto, to je to
Pozdrav
,)

goci1 je napisao(la):
Ipak imam verziju 370x i posle par saveta od strane Phoenixa u vezi sa narezivanjem diska sve je proradilo bez poblema

Duktore aj sad i meni napisi recept posto me nesto ziga ovaj bin pa ono da ga isprzim ko stari iso... Inace od trenutni antibiJotiki koristim Nero.

Postupak za Flash-ovanje DVD DiVX playera sa MTK chip-om

Za sve koji zele da flash-uju svoj player, a ne znaju kako, pa evo ovako:
1. otvori Nero i izaberi opciju CDROM (ISO), pa u
> > okviru nje izaberi "no multisesion disc"
> > 2. za "Data mode" izaberes Mode 1
> > 3. za "File system izaberes "ISO 9660 only"
> > 4. za "File name" izaberes Max of 11=8+3 char
> > 5. za "Character set" ISO 9660
> > 6. opcija "JOLIET" ne sme biti ukljucena
> > 7. u opciji LABEL das ime MEDIATEK
> > 8. u opciji burn kazes finalized disc
> > 9. dodas MTK.BIN file u ovu kopilaciju
> > 10. snimis disc na sto manjoj brzini, zbog citljivosti
> > 11. ubacis ga u dvd player
> > 12. pritisnes play taster
> > 13. GOTOVO imas lepa nasa slova
Pozdrav
,)

Za sve koji zele da flash-uju svoj player, a ne znaju kako, pa evo ovako:
1. otvori Nero i izaberi opciju CDROM (ISO), pa u
> > okviru nje izaberi "no multisesion disc"
> > 2. za "Data mode" izaberes Mode 1
> > 3. za "File system izaberes "ISO 9660 only"
> > 4. za "File name" izaberes Max of 11=8+3 char
> > 5. za "Character set" ISO 9660
> > 6. opcija "JOLIET" ne sme biti ukljucena
> > 7. u opciji LABEL das ime MEDIATEK
> > 8. u opciji burn kazes finalized disc
> > 9. dodas MTK.BIN file u ovu kopilaciju
> > 10. snimis disc na sto manjoj brzini, zbog citljivosti
> > 11. ubacis ga u dvd player
> > 12. pritisnes play taster
> > 13. GOTOVO imas lepa nasa slova
Pozdrav
,)

Lele doktore ziva si vatra. Ziv mi ti. Ako ovo upali imas ceo kamion MB piva (i Cecu uz njega :D ) :bottle:

Vrh Dno